Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bakıcıya alışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbakıcıya alışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: bakıcıya alışma
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 18:59
hocam merhabalar.kızım 14.ayın içerisinde .ücretsiz izin  aldım.kızıma ben baktım bu süre zarfında.okullar açılınca bakıcı teyzemiz kızıma bakmaya başladı.4.haftadır teyzemiz geliyor.kızım hala ağllıyor uyumamak için direniyor.bu arada beni emiyor hala.ağlasada sızlasada alışacak atlatacak biliyorum fakat şu sıralar sinirlenince ve isteği olmayınca kafasına iki eliyle vurmaya başladı.ve geceleri sürekli uyanmaya başladı.ağlayarak uyanıp pışpışlayınca hemen dalıyor.sebebi ayrılık terkedilme duygusu mu sadece yoksa başka bir problem olabilirmi?teşekkürler.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2008 Saat 01:33
yaşı gereği bu davranışları normal.uyum süreci yaşamayan çocyuklarda dabenzer davranışlar bu dönemde sıkça yaşanıyor. konuşmaya başladıktan sonra da azalıyor. şiz kızınızı bırakırken ne kadar rahat olabiliyorü, kendinizi suçlamıyorsanız o da o kadar rahat vr uyumlu olacaktır.
özlem
Yukarı Dön
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 19:08
teşekkürler doktor hanım.aynen sizin dediğiniz gibi çıktı.hatta bakıcısına da söyledim.rahat olsun.stres yapmasın diye.bugünümüz daha iyi geçmiş.kızım ağlamamış ve yarım saat uyumuş.tekrar teşekkür ediyorum.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.