Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Konu: VİŞNELİ PASTA Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 01:43 |
arkadaşlar,bu pastada çok güzel oluyor.fotoları yok ama yaptığımda hepsininkini ekliycem inş.yazın daha güzel oluyor ama şimdide olur,illa yazı beklemek gerekmiyordondurucuya attığınız vişnelerden yapabilirsiniz mesela.ama yoksa,hazır vişne suyuda olur.çok pratik ve çokta güzel oluyor,bunuda muhakkak deneyin ve anneme bol bol dua edin olurmu
VİŞNELİ PASTA
kare borcam ve ya o büyüklükte bir tepsiye pötibör bisküi,bebe bisküisi ve ya etimek yerleştirilir(eğer etimek kullanacaksanız,ılık vişne suyu gezdirip,biraz yumuşamasını beklerseniz,daha güzel oluyor)1 paket vanilyalı puding,3 su bardağı sütle pişirilip,sıcak sıcak bisküilerin üzerine boca edilir,kaşıkla düzeltilir.yine 1 paket vanilyalı puding,bu sefer,3 su bardağı vişne suyuyla pişirilip,sütle pişirilip,soğutulmuş pudingin üzerine yayılarak düzeltilir ve üzeri istenilen şekilde süslenir.ılıdıktan sonra buzdolabında soğutulup,servis yapılır.afiyet olsun.
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 12:10 |
BUDA ÇOK GÜZELRE BENZİYO
ellerine sağık canım
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 15:11 |
anaaaaa ben buraya msj yazmıştım gitmiş
hemde sormuştum reyyan bu çok pudingli oluyomu yapabilirim dolapta vişnemde var demiştim
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 23:31 |
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 23:36 |
walla eminecim,banada çok sık oluyor,yazdıklarım kayboluyor,bende anlamadım
nasıl yani çok pudinglimi?2 paket vanilyalı pudingi,birini sütle,diğerini vişne suyuyla pişiriyorsun eminecim,çokta güzel oluyor,mutlaka dene,belki zuhalde sever.şimdiden afiyet olsun canım
|
|
duygu07
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 23:39 |
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 23:50 |
duygu07 Yazdı:
Yemek sultanı ellerine sağlık. Döktürmüşsün yine. Helal sana kız. |
aman estağfirullah canım,hepimizin yapabileceği,kolay ama güzel tarifler seçmeye çalışıyorum,tabi önceden sık yaptığım tarifler aynı zamanda,denenmiş yaniafiyet olsun canım..
|
|