Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Wbc düşmüyor hocam yardım !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Wbc düşmüyor hocam yardım !!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aytul84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aytul84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Wbc düşmüyor hocam yardım !!!!
    Gönderim Zamanı: 14 Saat 41 Dakika önce Saat 21:10
Hocam size daha öncede yazmıştım oğlum 4 yaşında 15 günü aştı hastayız 14 ocak tahlillerinde wbc 26(4-10) lym 16(0.8-4) neu 7,8(2-7) neu%29 (50-70) lym%63(20-40) mono 1,7 crp 74 çıkmıştı ateş dilde pas ve ağızda koku olduğundan antibiyotik kullandık 2 gün sonra ateş düştü 16 ocak ateş yoktu tahlilleri wbc  wbc 22 lym 14 neu 6 lym%63 neu%27 mono 1,8 crp 83 çıkmıştı wbc ve crp için önce yükselir sonra düşer dediler bizde ateş düştüğü için rahatlamıştık tonsilit teşhisi koymuşlardı boyun kulak altı şişlikler vardı hafif bademciklerde beyazlık vardı burun sürekli akıyor ve tıkalıydı dün gece ateş tekrar hafif yükselince doktora gittik bugün 23 ocak wbc 24 plt 571 lym 11 neu 10 mono 1,5 neu %44 lym %48 crp 14 çıktı hocam panik yaptım crp düşmüş ancak wbc neden hala yüksek hocam çocuk viral mi bakteri mi yaşıyor hala aydınlatan yok 
viral enfeksiyon da wbc düşer lym çıkar neu düşer bakteri enfeksiyonunda wbc çıkar lym düşer neu yükselir diye okumuştum sizin yazılarınız. da ancak bizde wbc bakteri gibi yükselmiş lym ve neu viral gibi hareket ediyor bu ne olabilir hocam inanın korkuyorum artık doktor periferik yayma yapalım dedi sizce öyle bir kötü durum olabilir mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 52 Dakika önce Saat 21:59
BASKA bir OZEL (hastane disi) laboratuvarda, "Kan sayimi" yaptirip TAMAMINI bana yazin. 
Yukarı Dön
aytul84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aytul84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 47 Dakika önce Saat 22:04
Hocam bunun ilki devlet hastanesinde diğer ikisi özel hastanelerde yapılmıştı 
Yukarı Dön
aytul84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aytul84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 47 Dakika önce Saat 22:04
Sonuçlarımız korkutucu mu hocam şimdi daha çok korktum 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.