Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sabahları..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusabahları..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
beyazcam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: sabahları..
    Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 09:03
her sabah ama mütamadiyen bebeğim ve kaka problemi yaşıyoruz.3.ay bitti 4.aydan gün alıyoruz.sabahları saat 4 gibi başlıyor bu gaz kaka ve karın gurultuları takiiiiiiiii uyanıncaya kadar.uykusundan gözünüde açamıyor yavrum ıkına ıkına bazen  kucakta bazen yüzüstü sabahı ediyoruz.
sorum kızlar sizinde bu zamanlarda böyle oldu muydu..bu kakayı yapsa bi yada karnı guruldamasa sabah 7 de değilde 8 de 9 da uyanacak ama en son dayanamıyor ve uyanıyor.yarım saat sonrada kakasını yapıyor..sizinde böyle oldu muydu kızlar..buda gececek değil mi...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 09:52
geçer güzelim anlaşılan bebeğin benimkiler gibi gazlı bir bebek vallahi biz ne yaptıysak geçiremedik kolik dedi dr masaj yapardım çocuk ıkınmaktan kıpkırmızı olurdu ta ki arkadaşımın söylediği gaz damlasını alana kadar Wink ilaç ismi yazmak yanlış arzu edersen özelden yazayım doktoruna danış ve bebeğin için kullan geçmiş olsun Wink
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 10:26
Arkadaşım bebeğin henüz küçük.Bizde katı mamalara yeni geçtiğimizde kabız olurlardı.Bizede Dr.bitkisel bir damla vermişti.Yemeklerine damlatıyordum.Ama bunu devlet ödemiyor ama pahalı değil onu alabilirsin.Seninki küçük sen nasıl vereceksin bilmiyorum..Dr a danış "bunu kullanan vamış,bizde kullansak bi mahsuru olur mu" de izin vereceğine eminim bitkisel olduğundan ama yine sormakta yarar var.

Düzenleyen yessim - 31 Tem 2008 Saat 10:32
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 11:42
bizim sürekli öyleydi. gaz problemimiz vardı. gazlı olan bebekte kabızlıkta olurmuş zeytinyağını hergün 2-3 çay kaşığı verdim birde şu bitkisel ilaçlardan kullandım . ama gazı kesilmedikçe kabızlıktan kurtulumazsınız demişti doktor. öylede oldu. gaz bitti kabızlık bitti
birde anne sütümü, yoksa formül mama mı? şayet mama ise doktorunuza danışarak değiştirebilirsiniz
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
beyazcam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 12:18
arkadaşlar dediğimi kabız gibi anlamışsınız.yavrum kabız değil.sadece her sabah böyle bi derdimiz var.karnı gurulduyor ve uykusunda kakasını hiç yapmıyor o an uyandırsam hemen yapacak ama uyanmakta istemiyor yani derdimiz uykuda kakayı nas yapacağını becerememek gibi.
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 13:28
ben uykudan kalktığında kızımın altından hiç kakalı bez almadım yani yakşalık 3-4 aydır hep uyanıkken yapıyor bu yüzden biConfused fikrim yok
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 15:51
Benim kızımın akşama doğru başlardı sancısı;gece 4 de kadar gezelerdikConfusedsabahları çok güzel uyurdu..Kaka yapma sorunu çok fazla yaşamadım sadece emziriyordum ondan sanırım.Gece mama yiyosa ondan olabilirmi acaba?Kaşık maması alıyosa onların kabız için olanları oluyo ondan versen faydası olurmu diye düşündüm..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.