Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - AKREP VE KOÇ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAKREP VE KOÇ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
silver Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: AKREP VE KOÇ
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2007 Saat 15:36
BEN KOÇUM  22/03/1980 ANKARA DOĞUMLUYUM SAAT 17.00-20.00 ARASI DOĞMUŞUM TAM Bİ NETLİK YOK
OĞLUM AKREP 19/11/2003 TE 8.55 SABAH TRABZONDA DOĞDU
BAZEN ARAMIZDA ANLAŞMAZLIKLAR OLUYOR ÇOK İÇİNDE YAŞIYOR DUYGULARINI.BANA BİRBİRİMİMZİ DAHA İYİ NASIL ANLARIZ ADINA BİR İKİ ŞEY YAZAR MISINIZ EŞİMİN BURCUNU DA SÖYLEYEYİM ODA KOÇ BURCU.TEŞEKKÜRLER

Düzenleyen silver - 10 Eki 2007 Saat 15:41
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 00:55
Orjinalini yazan: silver silver Yazdı:

BEN KOÇUM  22/03/1980 ANKARA DOĞUMLUYUM SAAT 17.00-20.00 ARASI DOĞMUŞUM TAM Bİ NETLİK YOK
BAZEN ARAMIZDA ANLAŞMAZLIKLAR OLUYOR ÇOK İÇİNDE YAŞIYOR DUYGULARINI.BANA BİRBİRİMİMZİ DAHA İYİ NASIL ANLARIZ ADINA BİR İKİ ŞEY YAZAR MISINIZ EŞİMİN BURCUNU DA SÖYLEYEYİM ODA KOÇ BURCU.TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 00:58

Merhaba,
Üçünüz de aynı gezegen tarafından yönetilen burçlardansınız. Mars, hem Koç'un hem de Akrep burcunun yönetici gezegenlerindendir. Oğlunuz biraz öfkeli, tepkisel gözüküyor. Enerjisi bir hayli yüksek. Onu spora, ya da aktif olabileceği, enerjisini akıtabileceği bir alana yönlendirmeniz çok iyi olur.  Henüz yaşı küçük olmakla birlikte kendisine ufak tefek sorumluluklar verdiğinizde iyi hissedecek ve üstesinden gelerek, hevesle yapacaktır. Yükselen burcu Yay'ın son derecesinde. Hemen ardından Oğlakla devam ediyor ve Kova burcu ile bitiyor. Meraklı, sorup soruşturan, öğrenmek isteyen, kendine ufuklar açabilen bir çocuk. 12. evin alanı hayata katılması gereken, ancak içe yönelmiş, gömülü kalmış, farkında olmadığımız enerjileri ifade eder. Burada oğlunuzun üç önemli gezegeni var. İletişim kendisi için önemli. Bu kopunca, ya da sekteye uğrayınca kendini dışlanmış herkes onun aleyhine gibi hissedebilir. Konuşsa bile gerçek düşüncelerini gizleyebilir. Bol bol yazsın, edebiyata yeteneği olabilir. Yazarak çalışabilir. Paylaşma, işbirliği ve uyum sağlama fonksiyonunu ortaya çıkarmak gerek. O kendisini sevgi dolu ve uyumlu sanabilir ancak verdiği izlenim böyle olmayabilir, içine kapanabilir. Kendisini yüreklendirip yanında olduğunuzu, eleştirmeden yargılamadan hemen tepki vermeden ona kulak verdiğinizi hissettirdiğinizde herşey yoluna girecektir. Yaratıcı projelerde kendisini göstermesini destekleyebilirsiniz. Sanat, renkler konusunda yetenekli gözüküyor. Yaşı henüz kücük ama zevkle keyifle yapabileceği bir hobiye yöneltmek iyi olur diye düşünüyorum.
Benim uzmanlık alanım ilişkiler astrolojisi ancak bilgiler bu kadar olunca verebileceğim yanıt sınırlı kalıyor.
Size sevgiler, güzellikler, huzur ve mutluluk diliyorum.

Düzenleyen Gamze Özşahin - 31 Eki 2007 Saat 01:16
Yukarı Dön
silver Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 17:15
                       yazınız için çok teşekkürler. oğlumu hemen hemen tüm özellikleriyle anlattınız.çok akıllı bir çocuk, bu yüzden bazen onun daha olgun olmasını bekliyorum ama o nihayetinde daha çocuk.bazen çok üst seviyede bir cümle kurarken bazen de çok anlamsız hareketlerle cevap verebiliyor.çok ilgi bekleyen sevildiğinin hissettirilmesini isteyen bir çocuk.üstünde biraz korku var onu atmasını sağlamaya çalışıyorum.bazı noktalarda kendini geri çekiyor.kendi özgürlüğünü kısıtladığını düşünüyorum.çocuklar parkta çok rahatken o okadar rahat olmayabiliyor.ya da başka alanlarda.teşvik beklediği oluyor.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2007 Saat 20:23

yazınız için çok teşekkürler. oğlumu hemen hemen tüm özellikleriyle anlattınız.çok akıllı bir çocuk, bu yüzden bazen onun daha olgun olmasını bekliyorum ama o nihayetinde daha çocuk.bazen çok üst seviyede bir cümle kurarken bazen de çok anlamsız hareketlerle cevap verebiliyor.çok ilgi bekleyen sevildiğinin hissettirilmesini isteyen bir çocuk.üstünde biraz korku var onu atmasını sağlamaya çalışıyorum.bazı noktalarda kendini geri çekiyor.kendi özgürlüğünü kısıtladığını düşünüyorum.çocuklar parkta çok rahatken o okadar rahat olmayabiliyor.ya da başka alanlarda.teşvik beklediği oluyor.
Kaygılarınızı anlıyorum. Ona ufak çapta sorumluluklar vermeye başlayın ve gereğini yerine getirdikçe fark edin, takdir edin. Eminim böylece adım adım kendine güveni inşa edecek, kendini daha rahat ifade edebilecektir.
Sevgilerimle.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.