silver Yazdı:
BEN KOÇUM 22/03/1980 ANKARA DOĞUMLUYUM SAAT 17.00-20.00 ARASI DOĞMUŞUM TAM Bİ NETLİK YOK
OĞLUM AKREP 19/11/2003 TE 8.55 SABAH TRABZONDA DOĞDU
BAZEN ARAMIZDA ANLAŞMAZLIKLAR OLUYOR ÇOK İÇİNDE YAŞIYOR DUYGULARINI.BANA BİRBİRİMİMZİ DAHA İYİ NASIL ANLARIZ ADINA BİR İKİ ŞEY YAZAR MISINIZ EŞİMİN BURCUNU DA SÖYLEYEYİM ODA KOÇ BURCU.TEŞEKKÜRLER |
Merhaba,
Üçünüz de aynı gezegen tarafından yönetilen burçlardansınız. Mars, hem Koç'un hem de Akrep burcunun yönetici gezegenlerindendir. Oğlunuz biraz öfkeli, tepkisel gözüküyor. Enerjisi bir hayli yüksek. Onu spora, ya da aktif olabileceği, enerjisini akıtabileceği bir alana yönlendirmeniz çok iyi olur. Henüz yaşı küçük olmakla birlikte kendisine ufak tefek sorumluluklar verdiğinizde iyi hissedecek ve üstesinden gelerek, hevesle yapacaktır. Yükselen burcu Yay'ın son derecesinde. Hemen ardından Oğlakla devam ediyor ve Kova burcu ile bitiyor. Meraklı, sorup soruşturan, öğrenmek isteyen, kendine ufuklar açabilen bir çocuk. 12. evin alanı hayata katılması gereken, ancak içe yönelmiş, gömülü kalmış, farkında olmadığımız enerjileri ifade eder. Burada oğlunuzun üç önemli gezegeni var. İletişim kendisi için önemli. Bu kopunca, ya da sekteye uğrayınca kendini dışlanmış herkes onun aleyhine gibi hissedebilir. Konuşsa bile gerçek düşüncelerini gizleyebilir. Bol bol yazsın, edebiyata yeteneği olabilir. Yazarak çalışabilir. Paylaşma, işbirliği ve uyum sağlama fonksiyonunu ortaya çıkarmak gerek. O kendisini sevgi dolu ve uyumlu sanabilir ancak verdiği izlenim böyle olmayabilir, içine kapanabilir. Kendisini yüreklendirip yanında olduğunuzu, eleştirmeden yargılamadan hemen tepki vermeden ona kulak verdiğinizi hissettirdiğinizde herşey yoluna girecektir. Yaratıcı projelerde kendisini göstermesini destekleyebilirsiniz. Sanat, renkler konusunda yetenekli gözüküyor. Yaşı henüz kücük ama zevkle keyifle yapabileceği bir hobiye yöneltmek iyi olur diye düşünüyorum.
Benim uzmanlık alanım ilişkiler astrolojisi ancak bilgiler bu kadar olunca verebileceğim yanıt sınırlı kalıyor.
Size sevgiler, güzellikler, huzur ve mutluluk diliyorum.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 31 Eki 2007 Saat 01:16