Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 gun neden Ates yukselmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2 gun neden Ates yukselmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2 gun neden Ates yukselmesi
    Gönderim Zamanı: 15 Saat 45 Dakika önce Saat 23:31
Pazar gunu kizim hafif ateslendi. Kendini kotu hissettigini bogazinin acidigini soyledi. 37. 7 idi atesi. 20 kilo 1 kasik turuncu karbol verdim. 4 yasinda. Bogazina baktim sis ve uzerinde beyazliklar vardi. Pis koku  yok pas var ama azdi. Atesinin cok yukselecegini dusundum cunku gercekten cok sis kizarik ve ve beyazdi. Ama aksine o bohaz goruntusune ragmen ates yukselmedi pazartesi sali atessiz gecti. Bu arada tantum verde  kekik balli limonlu ilik su verdim bu 2 gunde. Bugun carsamba gunduz iyiydi aksami ateslendi tekrar. 37.7  oldu. 
Merak ettigim su hocam neden 2 gun boyunca hic ateslenmedi o bogaz goruntusune ragmen. Birseyler ters gidiyor gibi hissettim vucut savas miyor mu ? 

Düzenleyen toprak1 - 15 Saat 43 Dakika önce Saat 23:33
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.