Sürekli tekrarlayan ateş öksürük geniz akıntısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
3cocukannesi
Üye Kayıt Tarihi: 5 Saat 58 Dakika önce Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 3cocukannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 5 Saat 52 Dakika önce Saat 00:45 |
3 çocuğum var biri 8 yaşında bu yaşına kadar zatürre olup hastane de yattığı da oldu evde her yıl 5 6 kere hava kullandığı da her yıl yaklaşık 5 kere antibiyotik kullandı şimdi 2 küçük çocuğum var 1 buçuk ve 2 buçuk yaşında onlarda onun yolundan gidiyor gibiydi ki size rastladım kızım yıl başından beri 2 antibiyotik kullandı boğaz enfeksiyonu ciğere inmesin vs .. şimdi oğlum azitro kullanıyor biri iyileşiyor biri başlıyor o kadar yoruldum ki bu kısır döngü den sürekli olarak verdikleri antibiyotikleri kullanmaktan yan etkilerini bilip devam etmekten calpol pedifen kullanmaktan çok yoruldum bu durumda ne yapmalıyım çocuğumun ateşi yükselip öksürük başladığında nasıl bir yol izlemeliyim hocam beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|