Bana bir yol gösterin nolur..(gaz) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3608 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2017 Saat 08:45 |
Kadir bey merhaba oğlum 10 aylik.dogdugundan beri gazlı bi bebek.3.500 kilo doğdu. Şu anda 11 kilo.ilk 7 ay sadece anne sütü verdim .bana kalsa epey bi zamanda öyle giderdim.ama etrafin baskısıyla kahvalti vermeye başladım .onun dışında arada meyve tattirdimm. Kilosu fazla olduğu içinde sütümün yettiğini düşündüm. Sürekli ağlayan huzursuz bi bebek.elektrik süpürgesi yle uyutuyoru z.gece sürekli kalkiyo kucakta sallıyoruz. Hal böyle olunca yakın cevrem bu cocuk aç doymuyor demeye başladı. .kafayı yiyicem artık. Sofraya oturtup kendimize yaptiginiz yemeklerden vermeye basladilar. Az da olsa veriyolar.bişeyler yerken çok keyifli o yüzden bak acıkmış diyolar.gerçekten sütüm yetmiyo mu. Birde ne zamandan itibaren kendi yaptigimiz yemeklerde n verebiliriz. Bu gaz ne zamana kadar surucek .ayrıca poposunda sivilce gibi seyler çıkmış. Poposunun üst kısmına doğru. Ucu beyaz.nivea pişik kremi kullanıyorum. Ne yapmaliyim.nedir bu sivilceler.onlar rahatsız ediyo olabilir mi.nolur bana yol gösterin ..
|
|
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3608 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yoğurt falan da yedirmeye calistim yemedı. Hatta marketten aldığım bebekler için hazırlanmış yogurtlarida tattirdimm onuda yemedı. Arada su da veriyorum
Kafası çok terliyor çünkü...ayrıca gece durmadıgı için bazen 2 saatte bir emziriyorum.karnından sesler geliyo.bi yerde yanlış yapıyorum ne yapmalıyım. 4 saatte bir emzir in demistinix ama olmuyo oyalayamiyorum. Çok çaresiz kalıyorum.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2 kilo fazlasi var!!!! Tam bir; "obur cuce"... Tabiiki hazimsizlik sikayetleri olacak! Erken aciktiginda; su icirin.. Oncelikle anne sutu verin, arkasindan yemeklerden yiyebilir. Gunde; 4 ( hadi, 5 olsun) ogune inmeniz sart, yoksa duzelmez.
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bunu kimseye anlatamıyorum. .aç bu cocuk diyip duruyo lar. Anne sütünü günde 5 kere mi vericem .hemen arkasından yemek mi ..porsiyonlar nasıl olucak.birde geceyi nasıl geçiricem. Çok agliyo gece gündüz .hasta birazda bu arada.bi ilaç bı care yok dimi. Nelerden ne kadar vereyim peki
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Anne sutu+ Yemekler toplami 5 ogunu gecmesin..
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anladim kadir bey ama öyle çaresizim. Ki.bide şehir değiştirdik tatile geldik.2 gündür durmadan agliyo.karnından sesler geliyo Ondan.mi başka biseymi var doktora götürsem diye düşünüyorum. Poposunda azda olsa sivilce gibi seyler çıkmış ucu beyaz bazısının onlar da ağlamasına sebep midir. Nasıl geçer.
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sakinlestirip gazını gidericek bi ilaç yokmu.kakasını da her gün yapmiyo ..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|