Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 aylık gaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum5 aylık gaz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alevbadepolat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
Mesajın Direkt Linki Konu: 5 aylık gaz
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2014 Saat 11:35
Hocam
Sormak istediğim 3,5 aylıktan sonra gece gazları daha çoğalırmı önceden 2 saatte 1 kalkan çocuk şimdi 20 dakkada bir gazı olduğu için ağlıyp masajla pırtlatıyorum yatıyo 20 dak sonra tekrar hocam diceksiniz eski maillere bakın videoyu izleyin hepsini yaptım sormak istediğim böyle olurmu yani büyüdükçe gece çoğalma olurmu yoksa başka bi şeymi vardır altında başka bi hastalık vs.spazmo fitil demiştiniz oda hiç işe yaramadı?
Ne olur bi çare hiç uyku yok perişanım:(((
Teşekkürler
Alev Atak
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2014 Saat 20:25
Gazin bitmesi icin, cocugun, kendi basina: Sirt-ustunden, yuzu-koyuna donmeye baslamasi gerekir..
Ya gazdir, yada cok emiyordur.. Kakasi yesil renk aliyorsa, cok emiyor, onun rahatsizligi demektir. Iri ve kuvvetli cocuklarda gaz daha fazla olur.
Ayrica da; hava yutmamasi icin, sadece meme ucu degil, renkli kismin TAMAMI agiza girmelidir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2014 Saat 20:26
Yukarı Dön
alevbadepolat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 60
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2014 Saat 20:53
Hocam
Sizin yazılarınız daha önceki mailleri neredeyse hatim ettim kakası sarı fazla yemiyo gelişimi normal kiloluu değil sizin videodakı gibi belin hafif üstüne elimiz yay şeklinde alkış kuvvetinde gazını çıkartıyo gece herkalktığında emzirmiyorum yalancı meme ile geçiştiriyorum ama yinede sürekli gaz gaz gazzzzz bunları bildiğim için be siz genelde 4 aydan sonra gaz olmaz dediğiniz için bizimde 4 aydan sonra geceleri özellikle gaz fazlalaştığı için başka şeyler altında arar oldum
Kendi çocuk doktorumda gece uykusuzluğu için artık ben adamı iyice bunalttım bana sadece 1 damla kullanmam şartıyla PLEGYSIL diye bi ilaç verdi size sormadan kullanmak istemedim size çok güveniyorum be diyosunuz Hocam ne olur yok derseniz hafif uyku verecek siz bişey söyleyin bikaç fotmda spraktin diye genelde iştah açan ve yykuyapan bi şurubu öneriyodunuz bazı üyelere mesela onun gibi bişey veya o?????
Saygılarımla
Alev Atak
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2014 Saat 21:04
4 ayini gectigi halde, hala donmeye baslamadi ise, gaz devam edebilir...
Plegycil hala satiliyormu?? Hacettepe de iken bir suru Plegycil zehirlenmesi ile beyin harabiyeti olmus bebek gordum... Plegycil'in etkili dozu ile zehirli dozu birbirine cok yakindir. Etki etmedi diye fazladan vereceginiz;3-5 damla ile bebek zehirlenebilir. Zaten Eczacinin da, korkarak 1 damla vermesi , bu konuyu domuz gibi bildiginin isaretidir. 1 damla zaten etki etmeyecek, bosuna kullanmayin, atin cope. Aldiginiz riske degmez.
SABIRLI OLUN, bazi bebekler ZOR bebeklerdir.
Sipraktin; gaza care olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.