Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kararsızım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukararsızım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ardam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Konu: kararsızım
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2010 Saat 14:02
Öncelikle siteyi kullanmayalı çok zaman geçti oğlum 4,5 yaşında allahım bütün çocukları korusun.Ben doğum sonrası işini bırakan kendini çocuğuna adayan annelerdenim.Eşimin ailesiyle malesef aynı apartmanda oturuyoruz soğuş savaşımız hiç bitmiyor oğlumu etkilemelerinden korktuğum için ikinci çocuk fikrinede uzaktım bu zamana kadar ancak bu bir kaç ay içinde yeni çocuk palnları yaparken işe başlama olayım çıktı.Çok kararsızın terazi bazen sağda bazen solda ağır basıyor ruh durumuma göre değişiklik gösteriyor işi bıraktığım için çok pişman olduğumda oldu tabiki ekonomik anlamda, adam yerine konmama vs... anlamında ancak oğlumla dolu dolu geçirdiğim mutluluk tüm kötü şeyleri unutturuyor bana.Bu yıl anaokuluna başladı çok şükür (hastalıklar dışında) herşey yolunda ben bu arada eşimin aynı apartmanın alt katında 
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 9316
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2010 Saat 14:21
Arkadaşım işe dönme ihtimalin var anladığım kadarı bence işe başla derim zamanın ne getireceği belli olmaz belki ikinci bebek fikrinden tümden uzaklaşacaksın o zaman hazırdaki işide kaybetmiş olursun. zamanla bebek gelirse durumu o zaman değerlendirirsin derim ben
Yukarı Dön
cikidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2010 Saat 14:23
slm ben yeni üyeyim benimde 4,5 yaşında kızım var bende sizin gibi çok kararsızdım gözümü kararttım ve yaptım şimdi hamileyim bende çalışmayı düşünen bir anneyim ve eninde sonunda 2 çocuğum olmasını düşündüğüme göre biran önce çocuklarımı büyütmeliyim diye düşündüm ve sonrasındada kendime vakit ayırmalıyım  kayınvalidenlere gelince herkesin içinde buna benzer problemler var ama biz onlarla beraber oldukca zaten bunlar hep olacak onlar için ertelemeninde bi anlamı olmaz hayırlısı olsun hakkında inş
güzel prensesimmmmmm
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4651
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2010 Saat 15:30
açıkçası benim de ruh halime göre hergün değişen bür tutumum olduğu için seni çok iyi anlıyorum, ama sanırım olsa iyi olacak şey...kardeş....evet çok fedakarlık evet yeniden başlamak evet ekonomik yetersizlik evet zor ama ileride keşke kardeş yapsaydım demek varya beni çok korkutuyor...ben de işimi bırakıp sadece oğluma kanalize oldum, şuanda 2 yaşında ..eşine güveniyorsan ( her türlü anlamda maddi-manevi...) bence 2.çocuk yapın, kardeşi olsun...ileride bir kapısı olsun...
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3224
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2010 Saat 15:35
ben oncelıkle iş dıyenlerdenım, kayınvaldenız nasıl bılmıyorum ama bence oglunuzu sızden sogutamayacaktır. benım babannem sureklı annemı kotulerdı bıze ama hıcte basarılı olamadı. annem benı 20 gunlukken bırakmıs ıse baslamıs kardesımı 40 gunlukken bırakmıs babannemıze. bıze cok guzel baktı annemı kotuledı belkı ama bız hep annemızı koruduk hatırlıyorum. ben işe baslayın derım 2. cocuguda 1 sene sonra falan yaparsınız yasal ıznınızı kullanırsınız. cocugunuzuda kayınvaldenıze yada bır bakıcıya emanet edıp kayınvaldenızdende goz kulak olmasını ısteyebılırsınız.
 içinize sınmeyecekse 2. cocuguda yapıp ondan sonra ıs ararsınız. artık sıze kalmıs bır durumSmile
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2010 Saat 16:42
ben bi ev hanımı ve iki çocuk annesi olarak çalış derim arkadaşım 1-2 sene çalışsan oğlunda 5-6 yaşlarında olur ikinci çocuk içinde geç sayılmaz, benimde ikinci bebeğime hamile kalmayı planlarken bi iş olanağı olur gibi oldu eşimle konuştuk ve eğer olsaydı erteliyecektim bebeği olmadı hamile kaldım,
k.validenle aranız soğuk olabilir ama yavruna çok iyi bakacağına inanıyorum zaten anaokuluna gidiyormuş belki aranızda böylelikle yumuşar.
Yukarı Dön
*sincap* Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2010 Saat 18:19
işe başla bence de.. hem hemen hamile kalacağının garantisi mi var?
işe başlarsın bebek olursa hamileliğin de de çalışır doğuma yakın bırakırsın
tabi yine bence..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.