Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 14:33 |
Ewt haklızınız Haluk abi..
Buna ek olarak bişey söylemek istiyorum...Biz eski arkadaşlardan burda olanlarda işte çocuklarımız büyüdü diye fazla paylaşımda bulunamıyoruz artık sanırım...Ben hep buralardayım ama eskisi gibi yazmıyorum okuyorum sadece... Sürekli takipteyim ama yazıcak pek bişey kalmamış gibi artık..
Ama yeni arkadaşların çoğunuda tanıyorum onlar bilmeselerde Keşke şu kırgınlıklar olmasa...
Yine herzaman burda olucam inş..oğlum 6 aylıktı geldiğimde şimdi 4,5 yaşında..daha burda onu ilkokula göndericem ,sonra liseye üniversiteye askere sonra evlendiricem kaynana olucam inş..olur çok isterim burda gelinimi çekiştirmeyi burdaki tüm güzel dostlarımla
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4240
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 14:47 |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 9243
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 16:33 |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 12:15 |
|
|
nhlrd
Üye
Puanlar: 93
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 17:32 |
merhaba
ben de aranıza bugün katıldım.bu siteyi çok önceden biliyordum fakat üyelik bu güne kısmetmiş.
Anne olunca anladım programını doğum iznimdeyken (11 ay) hergün kaçırmadan izliyordum.hatta programa 1 kere katılmıştım (en pimpirikli annelik dönemlerimde, neyseki bebeğim büyüdükçe pimpirikliğim de azalıyor)
program kalitesine bakarsak bu siteye üye olan annelerin, anne adaylarının, baba ve baba adaylarının da kaliteli olacağına inanıyor ve güveniyorum
herkese sevgiler, meleklerini mutlu ve sıkıntısız büyütmeleri dileğiyle...
|
gülücüklü günler
|
|
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 17:37 |
Teşekkür ederiz
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 9243
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 23:55 |
nhlrd Yazdı:
merhaba
ben de aranıza bugün katıldım.bu siteyi çok önceden biliyordum fakat üyelik bu güne kısmetmiş.
Anne olunca anladım programını doğum iznimdeyken (11 ay) hergün kaçırmadan izliyordum.hatta programa 1 kere katılmıştım (en pimpirikli annelik dönemlerimde, neyseki bebeğim büyüdükçe pimpirikliğim de azalıyor)
program kalitesine bakarsak bu siteye üye olan annelerin, anne adaylarının, baba ve baba adaylarının da kaliteli olacağına inanıyor ve güveniyorum
herkese sevgiler, meleklerini mutlu ve sıkıntısız büyütmeleri dileğiyle...
|
buradaki ortam çok güzel eminim ki sende çok seviceksin ve bırakmak istemeyeceksin çocuklar büyüsede paylaşıcak mutlaka güzel şeyler var
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
|