Sayıklama titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Saat 9 Dakika önce Saat 11:45 |
Hovam 7 yasindaki oglum dun aksam ateslendi grip razlari var,atesi 38.7 yibgecmedi normalde bu ateslerde fazla elden ayaktan dusmezdia am gece boyu cok titredi ve hep halisinasyonlar gordu,istahsz ve cok halsiz.birzcik zar zor yedi sonra kustu..beyazlik ve kotu koku yok.Ilk defa cok yuksek olmayan bir ateste boyle belirtiler gorunce sormak istedim farkli bir sey yapmama gerek varmi hocam.2 hafta once ben ve esim cok agr bir grip gecrdk ama o zmn bulasmadi beden simdi diyorum ustelk 2 ay kadr once domuz gribide gecrdi oglum.anlamiyorum bu gripler bitmiyormu surekli baska bir cesidiyle mi karsilasiyoruz.simdiden tesekkurler hocam iyi varsnz
Düzenleyen esmanurr - 9 Saat 40 Dakika önce Saat 20:14 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bazi virus enfeksiyonlari (Coxsackie, enfeksiyoz Mononukloz gibi) bu gibi hallusinasyonlari yaparlar.
Bir onemleri yoktur.
|
|
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gecen senede gecirdi hocam.bir kez gecirir diye kalms aklmda.aynen grip icin dediklerinize devammi ,az bsy yedi kustu hemen.ates devam ediyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|