Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Avukat Begüm Tekin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mahkeme tarihi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummahkeme tarihi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4651
Mesajın Direkt Linki Konu: mahkeme tarihi
    Gönderim Zamanı: 31 Mar 2010 Saat 23:34
Merhabalar Begüm Hanım, hoşgelmişsiniz aramıza...
Benim size danışmak istediğim konu, darp olayı nedeni ile hem polis kanalı ile hem de savcılık aracılığı ile dava açtık. Savcılık, kamu davası başlatmış. Olayın olduğu tarih 25.02.2010, mahkemenin olacağı tarih 27.07.2010. Mahkeme tarihini öne çektirmemiz mümkün mü? Elimizde adli tıp raporu var. Polis, darp yapanın ifadesini alıp serbest bıraktı. Suçlunun ifadesine de ulaşamadık. Açıkçası kafam karıştı, adam kaçsa kaçar, elini-kolunu sallayarak yaşantısına devam ediyorConfusedDaha önce aynı suçtan hapis yatmış. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.....
Yukarı Dön
begümtekin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 15:08
Orjinalini yazan: kumru kumru Yazdı:

Merhabalar Begüm Hanım, hoşgelmişsiniz aramıza...
Benim size danışmak istediğim konu, darp olayı nedeni ile hem polis kanalı ile hem de savcılık aracılığı ile dava açtık. Savcılık, kamu davası başlatmış. Olayın olduğu tarih 25.02.2010, mahkemenin olacağı tarih 27.07.2010. Mahkeme tarihini öne çektirmemiz mümkün mü? Elimizde adli tıp raporu var. Polis, darp yapanın ifadesini alıp serbest bıraktı. Suçlunun ifadesine de ulaşamadık. Açıkçası kafam karıştı, adam kaçsa kaçar, elini-kolunu sallayarak yaşantısına devam ediyorConfusedDaha önce aynı suçtan hapis yatmış. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.....
Merhabalar
Kaygılarınızı anlıyorum ancak malesef hukuki prosedür bu. Mahkeme tarihleri yoğunluk sebebiyle bu kadar ileri atılabiliyor. Hukuken yapabileceğiniz birşey yok malesef.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.