Ates ve ishal sonrasi kabizlik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_mina_
Üye Kayıt Tarihi: 31 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 05:15 |
Hocam merhaba kizim 20 aylik ve 11.750 kg
15 gun once 3 gun suren 38.5 38.7 civarinda ates ve ishal gecirdik.Ben ishali cabuk atlatmasi icin nisastali gidalar verdim. Ancak sonrasinda kabiz oldu ve 10 gundur kabızlıgimiz devam ediyor.Aciyor diyerek agliyor arada ikinmalarla yapmaya calisiyor Ve cok zorlaniyor.Aglayarak yaptiginda diskisi kalin ve sert tas gibi oluyor ve yariya kadar yapiyor yardimim olmadan devamini cikartamiyor. Eski maillerinizi okudum duphalac tavsiye ediyorsunuz.Su an sadece nbl probiyotik kullaniyoruz ve kuru incir, kayisi, hurma, armut, portakal veriyorum.makarna ve bulgur pilavi yiyor ve sut iciyor baska birsey yediremiyorum.Bol sivi almasini sagliyorum ama 3.gun halen kakasi yapmadi. Aciyor diyerek kac sefer bezini actirdi ama ikindigi halde yapamiyor. Bize ne tavsiye edersiniz. Anlayisiniz ve ilginiz icin cok tesekkur ederim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118491 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ishal sonucu, barsaklar bosalinca, arkadan boyle kabizlik sureci gelebiliyor.
"Gliserin Kansuk" fitil kullanin.. Pirinc, Patates, muz ve Elma vermeyin. |
|
_mina_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam gliserin fitili 2 kere denedik ama butun olarak cikardi.Simdi elimde krem bile gorse poposunu ve bacaklarini kasip bas bas bagiriyor :(
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118491 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Barsaklari bos iken kullanmayin. En iyisi kendi haline birakin. Nasil olsa bir sekilde yapacak.
|
|
_mina_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam ilginiz ve anlayisiniz icin cok tesekkur ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|