Fruktozlu (meyve şekeri) tarifler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Konu: Fruktozlu (meyve şekeri) tarifler Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 14:29 |
Düzenleyen burcu - 09 Nis 2009 Saat 14:31 |
|
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 14:31 |
|
|
burcu
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 14:32 |
[QUOTE=ALPELLA]
Malzemeler 8 YUMURTA SARISI YAPILIŞI Yumurta sanlarını çırpın ve süte katın. İçine fruktozu da koyup, Ben-Maride (yani sıcak su dolu büyük bir kabın içine daha küçük kabı yerleştirerek) sürekli çırparak pişirin. Karışım koyulanmaya başlayınca ateşten alın. Vişneleri mikserden geçirin. Sonra süzgeçten geçirin, Vişlerin içine soğuk suda bekletilmiş ve iyice sıkılmış jelatin yapraklarını katın.Vişneli karışımı yumurtalı karışıma dikkatlice ekleyin.Vişneli yumurtalı karışımı küçük (karamel) kâselere paylaştırın ve bunları 3 saat buzdolabında bekletin. Servisten önce kapları küçük tabaklara tersyüz edin. |
|
burcu
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 14:33 |
|
|
belma
Altın Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4544 |
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 14:41 |
Burcuuu şimdi bunlar rejim yapanlar için mi?
|
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
burcu
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 14:51 |
evet canım.. fruktozu abartmadan kullanırsak şekerden kısıp sağlıklı bir şekilde tatlı yiyebilirmişiz.. tekrar söyliyim ben şeker yerine fruktozla yapılmış bir kek yedim arkadaşımda.. gayet de güzeldi.. kendisi doktor ve şuan yurt dışında.. dönünce soracağım tarifini.. şimdi maille falan rahatsız etmiyim diye sormuyorum bişey
|
|
belma
Altın Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4544 |
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 14:56 |
Benimde tek vazgeçemeyeceğim şey tatlıdır yiyeceklerden.O yüzden aklımda bulunsunTarifi alınca bizede yaz .
Düzenleyen senacım - 09 Nis 2009 Saat 14:57 |
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|