Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Kardeş İlişkileri & İkiz çocuklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kardeşler arası ilişki
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKardeşler arası ilişki

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Konu: Kardeşler arası ilişki
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2009 Saat 00:24
özlem hanım iyi geceler
sorularımıza verdiğiniz sabırlı cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum size iyi ki varsınız
benim 22 aylık bir kızım var 6 yaşında da bir oğlum var kızım abisinin eşyalarını almak istediğinde oğlum vermek istemiyor kızım doğal olarak bağırıp ağlıyor
normal olarak aslında oğlumun kızımı kıskanması gerekirken kızım oğlumu kıskanıyor ikimizin yan yana gelmesini bile istemiyor ben çoğu zaman aralarına girmek istemiyorum ama doğru mu yapıyorum  kardeşler arası diyologlara ne kadar müdahale etmeliyim bilemiyorum kendi kendilerine çözüm yolları bulsunlar bir anlaşmaya varsınlar diyorum gerçi kızım daha çok küçük ama yaşları ilerledikçe sorunları artıyor
ben kendi küçüklüğümde annem babam beni daha çok korurlardı kardeşim sürekli mutsuzdu kendini evlatlık zannederdi çoğu zaman eşyalarını toplayıp ben evden gidiyorum derdi küçücük yaşına rağmen aynı durumu kızımın ya da oğlumun yaşamaması için pek aralarına girmiyorum ama dediğim gibi doğrumu yapıyorum lütfen beni bilgilendirebilir misiniz bu konuda uzun oldu kusurabakmayın
şimdiden teşekkürler
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:13
aralarına girmemekle en iyisini yapıyorsunuz. bir süre sonra kavgalrı artıyor bile olsa size karşı ortak taraf olacak, birbirlerini kollamayı öğreneceklerdir. kardeş kıskançlığında her ikisini de birbirini kıskanması çok doğaldır, sonuçta en sevileni paylaşmak durumundalar. kardeş kıskançlığı ile ilgili yazım da size daha çok bilgi verecektir.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.