özlem hanım iyi geceler
sorularımıza verdiğiniz sabırlı cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum size iyi ki varsınız
benim 22 aylık bir kızım var 6 yaşında da bir oğlum var kızım abisinin eşyalarını almak istediğinde oğlum vermek istemiyor kızım doğal olarak bağırıp ağlıyor
normal olarak aslında oğlumun kızımı kıskanması gerekirken kızım oğlumu kıskanıyor ikimizin yan yana gelmesini bile istemiyor ben çoğu zaman aralarına girmek istemiyorum ama doğru mu yapıyorum kardeşler arası diyologlara ne kadar müdahale etmeliyim bilemiyorum kendi kendilerine çözüm yolları bulsunlar bir anlaşmaya varsınlar diyorum gerçi kızım daha çok küçük ama yaşları ilerledikçe sorunları artıyor
ben kendi küçüklüğümde annem babam beni daha çok korurlardı kardeşim sürekli mutsuzdu kendini evlatlık zannederdi çoğu zaman eşyalarını toplayıp ben evden gidiyorum derdi küçücük yaşına rağmen aynı durumu kızımın ya da oğlumun yaşamaması için pek aralarına girmiyorum ama dediğim gibi doğrumu yapıyorum lütfen beni bilgilendirebilir misiniz bu konuda uzun oldu kusurabakmayın
şimdiden teşekkürler