Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hülya
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7478
|
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 20:39 |
NazNiran Yazdı:
Anne olunca anladım;
Hayatımın bu kadar renkli olduğunu,
Hiçbirşeyi umursamamam gerektiğini,
Endişenin ne demek olduğunu,
Bir gülümsemenin beni bu kadar mutlu ettiğini,
Anne sözünün değerini... |
ne güzel mısralar bunlar arkadaşımm
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7478
|
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 20:49 |
bende anne olduktan sonra annemin beni nasıl sevdiğini daha iyi anladım. öyle bir sevgiki yok bunun ucu sonu. oğlum bana uykusuzluğa ne kadar dirençli olduğumu öğrendim anne olduktan sonra... oğlum düştüğünde bir annenin canınında onun kadar yanabileceğini öğrendimm. anne olmadan önce sadece güzel ve ağlamayan çocukları severken artık tüm çocukları sevmeyi ve korumayı öğrendim. oğlum iyiki varsın. sayende anneyim allahıma binlerce şükür.
|
 |
melikebucak
Katılımcı Üye
Puanlar: 404
|
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 23:12 |
bende anne olunca bütün çocukların tatlı olduğu,bebeğin sesini duyunca ağır olan uykumun aslında ne kadar hafif olduğunu ve annemi anladım....
|
|
 |
türkiş
Kıdemli Üye
Puanlar: 645
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2009 Saat 14:17 |
melikebucak Yazdı:
bende anne olunca bütün çocukların tatlı olduğu,bebeğin sesini duyunca ağır olan uykumun aslında ne kadar hafif olduğunu ve annemi anladım.... |
|
iyiki varsınız aşkım ve dünya güzeli oğluşumm

|
 |
kumru
Altın Üye
Puanlar: 2481
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 18:23 |
Merhabalar Hülya hanım, öncelikle size çok teşekkür ederim artık yanlız olmadığımı hisettirmekte katkılarınızdan dolayı, beni anne yapan dünyalar tatlısı oğlum Alp olalı 5 ay 1 hafta oldu. Anladıklarım çok güzel ama bir o kadar da buruk. annemin, anne olmadığını anladım.  Anne olunca, annemin yaptıklarını anlayabilirim sanıyordum ancak, artık hiiiç anlamıyorum. Alp ağlamasın diye, mutlu bebekliği olsun diye herşeyi yapıyorum, yapacağım da.. Artık ölmekten korkuyorum önceden hiç korkmazdım. Keşke benim annem de benim gibi olsaydı... keşke benim Alp' i sevdiğimin 10 da 1 i kadar beni sevse yanımda olsaydı belki herşey daha kolay olurdu. Anne olunca bir gülüşe içimin kaynayabileceğini, bir damla gözyaşına içimin donabileceğini öğrendim, dedim ya ölümden korkmayı öğrendim.
|
|
 |
SELİN2
Altın Üye
Puanlar: 3987
|
Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 22:49 |
bende anne olunca anladımm sevgının fedakarlıgın anne olmanın nedemek oldugunu   canım annem   kumrucum senın adına üzüldüm kotu bı çocukluk geçırdın heralde
|
|
 |
ışığım
Katılımcı Üye
Puanlar: 213
|
Gönderim Zamanı: 07 May 2009 Saat 00:14 |
bende 19 aylık bir anneyim.annem benim için çoook değerliydi ama anne olunca o değer katbekat arttı yıllarca tek başına dört çocuğa bakmak için çalışıp didinip durdu bazen karşı çıktığım zamanlar olurdu aklıma geldikçe kendime çok kızıyorum şimdi. bizi okutmak için lokantalarda bulaşık yıkamaktan kolları dirseklerine kadar yara olurdu ona rağmen çalışırdı meğer benim ve kardeşlerim için ne çok şeye katlanmış, tek başına hayatta kalmaya çalışmış işte anne olunca bunların ne büyük fedakarlıklar olduğunu anladım şimdi bi gün sesiniduymasam rahat uyuyamam allah ayırmasın gerçi uzaktayız ama olsun
|
 |
kumru
Altın Üye
Puanlar: 2481
|
Gönderim Zamanı: 07 May 2009 Saat 13:26 |
Selin2, duyarlılığına teşekkür ederim, sanırım ben herkes adına fazlası ile üzüldüm zamanında, artık kimse üzülmesin istiyorum  ne yapalım benim şansıma da bu çıktı, hemen herkes doğurabiliyor ama doğuran herkes anne olamıyormuş  şimdi en büyük çabam iyi bir anne olabilmek
|
|
 |