Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Çorbalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KARNIBAHAR ÇORBASI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKARNIBAHAR ÇORBASI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 19:55
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

benim eşimde karnabahar sever alayım bende yapacam bu çorbadan..ama benim kız bunuda yemez kesinCryCryCryay aklıma geldi dayanamıyom yaaaCryCryCryAngryOuch

hiç belli olmaz eminecim,bu kerataların neyi,ne zaman yiyeceği hiç belli olmuyor,sen yinede bir dene.belki zuhalde yer.neye dayanamıyon kız,aşmı eriyon yoksaLOLLOL
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 19:58
Orjinalini yazan: AyseUlusal AyseUlusal Yazdı:

Ya benim kızım14 aylık karnabahar yeni çıkarken 1,5 ay kadar önce haşlayıp yedirmiştim akşam,ertesi gün bakıcıyı ve beni perişan etti gaz yaptı.Şimdi de yedirmeye korkuyorum.Bu konuda önerisi olanlara teşekkürlerClown

ayşecim,gaz döneminiz bitmiş aslında ama belki o yediği zaman midesi hassastır,eğer illa yediriyim istiyorsan,içine birazda muskat cevizi rendeleyebilirsin(çok küçük,cevize benziyor)muskat cevizinin gaz önleyici özelliği varmış,birde kimyonun.afiyet olsun canım..Clown
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 19:59
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Eline sağlık canımmmClapClapClownBrokoli de süper oluyor buna benzer. Tavsiye ederim.

tam tarifini yazabilirmisin duygucum,brokolim var,yaparım inş.Clown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 20:15
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

Eline sağlık canımmmClapClapClownBrokoli de süper oluyor buna benzer. Tavsiye ederim.

brokoli ve bir soğan bütün halde haşlanır. sonra ayrı bir tencerede az un kavrulup üzerine süt dökülür. bu karışım tamamen blendırdan geçirilir. Annem böyle yapıyormuş. Daha detaylı tarif istersen bulurum evde biryerde var canım. Ama annemin yemek sırrını buldum hemen her çorbaya soğan çok iyi oluyor.
Sen ustasın ya miktarları yazmadım. Ama dediğim gibi tam tarifi arayıp bulurum istersen canım.Clown
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2008 Saat 00:58

Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

brokoli ve bir soğan bütün halde haşlanır. sonra ayrı bir tencerede az un kavrulup üzerine süt dökülür. bu karışım tamamen blendırdan geçirilir. Annem böyle yapıyormuş. Daha detaylı tarif istersen bulurum evde biryerde var canım. Ama annemin yemek sırrını buldum hemen her çorbaya soğan çok iyi oluyor.
Sen ustasın ya miktarları yazmadım. Ama dediğim gibi tam tarifi arayıp bulurum istersen canım.Clown

ay ustasın falan deyince,şimarcam şimdi haaaEmbarrassed yok canım,arama,zaten karnıbahar çorbasınıda göz kararı yapıyordum,bunuda deniycem,teşekkürler duygucumClown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2008 Saat 01:17
Banane işte utanma kız valla ben sitede senin üzerine mama yapanları görmedim. Kızlar kızmayın ama Reyyan ustadır. Sen benim anlattıklarımdan bile hemen yapacaksın bak. Ustalık budur.ClapClap
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2008 Saat 01:33

Banane işte utanma kız valla ben sitede senin üzerine mama yapanları görmedim. Kızlar kızmayın ama Reyyan ustadır. Sen benim anlattıklarımdan bile hemen yapacaksın bak. Ustalık budur.ClapClap

LOLLOLLOL ay yapıyımda,mahcup etmeyim bari seniLOLLOL canım,çok teşekkür ederim iltifatın içinClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.