Kötü koku alma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Zorannelik
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 2 Saat 28 Dakika önce Saat 20:19 |
Merhabalar hocam ellerinizden öperim. Mayıs 2017 ikiz oğullarım var. 4 gün önce ateslendiler. Griptir diye hep sizin söylediklerinizi yaptım. Diline de baktım birşey yoktu. 3.gun iyileşti gibi oldu biranda ilk günkü kötü durumjna döndü. Tekrar diline bakayım dedim dilde pas vardı ağızda kötü koku ve ateş de olunca doktora götürüp ilaç antibiyotik dedim. Bu arada geçen sene diş çürüğü sebebiyle ilk antibiyotigini kullanmıştı o yaşa kadar hiç gerek olmadı. Doktor prednol iğne vurdurdu sonra da antibiyotik yazdı. Prednol iğneyi vurur vurmaz ateşleri de düştü halleri de düzeldi. Bu olay dün olmuştu. Bugün ateş yok ancak halsizler aralıksız oksuruyorlar. Kafamıza takılan ikizlerden bir tanesi öksürükle birlikte basim agriyor deyip duruyor ve burnumda pis birşey var herhalde çok kötü koku geliyor diyor. Banyodayken ayaktayken yatarken yer farketmeksizin hep söylüyor bunu. Bir anlam ifade eder mi acaba diye size danışmak istedim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118466 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
O doktor; assagilik bir sarlatan..PUST!! Prednol(KORTIZON) ile sahte iyilik hali yaratip, size sirinlik yapmis!!
Allahin sarlatani! Antibiyotige devam edin. Koku durumu kendiliginden duzelecek.
|
|
Zorannelik
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
|
Nerde böyle sahtekar ahlaksiz var bize denk gelir zaten hep. Antibiyotik bile vermemeye çalıştığım çocuğa kortizon veriyor adi herif. Sahtekarlığindan da değil, devlet Hastanesi acilinde çalışan bir doktor yeni atama acemi iş bilmez muhtemelen.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|