Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kötü koku alma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kötü koku alma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zorannelik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 314
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kötü koku alma
    Gönderim Zamanı: 2 Saat 28 Dakika önce Saat 20:19
Merhabalar hocam ellerinizden öperim. Mayıs 2017 ikiz oğullarım var. 4 gün önce ateslendiler. Griptir diye hep sizin söylediklerinizi yaptım. Diline de baktım birşey yoktu. 3.gun iyileşti gibi oldu biranda ilk günkü kötü durumjna döndü. Tekrar diline bakayım dedim dilde pas vardı ağızda kötü koku ve ateş de olunca doktora götürüp ilaç antibiyotik dedim. Bu arada geçen sene diş çürüğü sebebiyle ilk antibiyotigini kullanmıştı o yaşa kadar hiç gerek olmadı. Doktor prednol iğne vurdurdu sonra da antibiyotik yazdı. Prednol iğneyi vurur vurmaz ateşleri de düştü halleri de düzeldi. Bu olay dün olmuştu. Bugün ateş yok ancak halsizler aralıksız oksuruyorlar. Kafamıza takılan ikizlerden bir tanesi öksürükle birlikte basim agriyor deyip duruyor ve burnumda pis birşey var herhalde çok kötü koku geliyor diyor. Banyodayken ayaktayken yatarken yer farketmeksizin hep söylüyor bunu. Bir anlam ifade eder mi acaba diye size danışmak istedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118466
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 11 Dakika önce Saat 20:36
O doktor; assagilik bir sarlatan..PUST!! Prednol(KORTIZON) ile sahte iyilik hali yaratip, size sirinlik yapmis!! 
Allahin sarlatani! 
Antibiyotige devam edin. Koku durumu kendiliginden duzelecek. 
Yukarı Dön
Zorannelik Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 314
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zorannelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 19 Dakika önce Saat 21:28
Nerde böyle sahtekar ahlaksiz var bize denk gelir zaten hep. Antibiyotik bile vermemeye çalıştığım çocuğa kortizon veriyor adi herif. Sahtekarlığindan da değil, devlet Hastanesi acilinde çalışan bir doktor yeni atama acemi iş bilmez muhtemelen.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.