Teşekkür |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dmtcyln
Üye Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2017 Saat 10:11 |
Hocam Merhaba,
Ablam 5 yıldır sizin sayenizde yeğenimi hastalıklarla ilaç kullanmadan büyüttü ben de o vesileyle 8 aylık kızımı sizin yazılarınızla ve sorularımıza cevaplarınızla büyütüyorum. Geçen hafta öksürük ve yüksek ateşle ilk hastalığını geçirdi, yazılarınızı okuyarak akut larenjit olduğunu anladım ve sadece ateşini kontrol ettim, dediğiniz gibi 3 gece sonunda ateş düştü şuan sadece grip ve çok iştahsız, öksürük için limon ve bal vermeye, serum fizyol ile burnunu temizlemeye çalışıyorum, gece de yatagına coldmix damlatıyorum. Doktor tusiben3 kullanabileceğimi söyledi ama eski yazılarınızda mikrobik durumlarda verilmemesi gerektiğini okudum. Oyüzden vermedim. Size teşekkür etmek için yazmak istedim, iyi ki varsınız hocam inşallah Türkiyeye geldiğinizde buluşma günü ayarlarsınız, bizim için çok kıymetlisiniz. İyi Günler dilerim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|