Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çocukluk Korkuları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ameliyat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumameliyat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
belkısburcu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 412
Mesajın Direkt Linki Konu: ameliyat
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 14:20
Merhaba benim 6 yaşında kızım var.Geniz etinden yakında ameliyat olacak.kızımı nasıl hazırlamalıyım.Daha ona söylemedik ,nasıl karşılar bimiyorum. Fakat başka kişilerin ameliyatından bahsederken ,çok tedirgin oldugunu hissettim. Sizce, onu en güzel şekilde pskolosijisini bozmadan nasıl anlatırım .Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2008 Saat 15:50
ameliyat öncesinde sırasında ve sonrasında neler olacağını onu korkutacak kelimler kullanmadan anlatın. çocuklar önceden bir durum hazırlandıklarında  o durum tatsızlık bile verse kendilerini dah iyi hisseder, size daha fazla güvenirler. hep onun yanında olacağınızı ağrıları olabileceğini ama geçeceğini söyleyebilirsiniz. bu konuda ameliyatı yaypacak doktordan gerekli bilgileri alabilir veya anlatma konusunda onun da yardımını alabilrsiniz. öncelikle önemli olan sizin kaygılanmamamız, bu ameliyet için endişelenmiyor olmanız. ne anlatırsanız anlatın eğer çocuğunuz sizin endişeli olduğunuzu hissediyorsa o da korkacaktır. sizin rahatlığınız onu da rahatlatır.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.