özlem hanım merhabalar ;
benım 16,5 aylık kızım var.kızım şu son 2-3 aydır cok korkmaya daha dogrusu korkak olmaya basladı
yanı ben tv seyrederken o oyuncaklarıyla oynarken normal bır ses tonuyla ''annecim ne yapıyosun'' yada ''kızım ''dedıgım anda korkarak ''anne anne anne ''dıye yanıma koşuyo
ani sesler yada normal sesler hıc farketmıyo cok fazla tepkı verıyo.tam bı odaya gıdecekken benden uzaklasacakken bırsey soyledıgımde falan hep bu tepkıler var ama dedıgım gıbı benden uzaklaşmasada böyle.gecelerıde uykusunda anne dıye sayıklıyo korkarak uyanıyo aglıyo her aksam olmasada genelde böyle
kızım şimdiye kadar benden hiç ayrılmadı 1-2 saat dışında oda cok nadir ama banada cok baglı ağlayan bır cocukda degıl birisine bıraksam aramaz yani.ve daha cocugum öcü-korkunç kelımelerıyle tanısmadı bıle buna cok dıkkat edıyorum daha bugune kadar etrafımdakı kımsede onu bıseylerle korkutmaya bıle calısmadılar.neden bu kadar cok korkar oldu?bunlar normal mı bır anlam veremedım
bıraz uzun anlattım ama kusura bakmayın.ilginize şimdiden çok teşekkur ederim.beni bilgilendirirseniz sevınırım
saygılar
Düzenleyen elcinim - 19 Eyl 2008 Saat 02:09