Öksürük |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
frd
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 22 Saat 51 Dakika önce Saat 03:25 |
Merhaba Doktor Bey. 5,5 yaşındaki kızım devamlı öksürüyor. Yani bi ateşleniyor devamında öksürük oluyor, geçiyor ve sonra yine başlıyor. Yani neredeyse 2 aydır böyleyiz, belki de daha fazla.Öksürük derken devamlı öksürüyor. Bütün gün hiç durmadan öksürüyor. Dün öğretmeni bile söyledi. Bazen 2 saniyede bir öksürdüğü oluyor. Şimdi yine başladı. Gece de öksürüyor. Hafif ateşi var koltuk altı 37 derece, alından 36.7 ama yanakları kırmızı oluyor. Ağızda kötü koku yok. Size daha önce de sormuştum mikroplar yerleşiyor ondan oluyor demiştiniz. Strepsils önermiştiniz. O zaman yaramıştı ama şimdi o da yaramıyor. Ballı limon da yaramıyor. Boğazının ve dilinin resimlerini yolluyorum. Ne yapmalıyım Doktor Bey, antibiyotik kullanayayım mı?
Düzenleyen frd - 6 Saat 34 Dakika önce Saat 19:42 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118443 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Antibiyotik gerekmiyor.
Ara ara sicak buhar uygulayin. Oksuruk arttiginda; Bogazina Tantum Verde Sprey sikin. Limonlu bala devam edin.
|
|
frd
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1. Doktor Bey size sorulan bir soru da gördüm. 9 yaşındaki bir çocuk için sorulmuştu, geçmeyen öksürüğü vardı.Siz de verem olabilir mi demişsiniz. Kızım verem aşısı oldu, aşı izi de var. Ben 20 yıl önce verem geçirdim. Acaba öyle bir şey olabilir mi? Bir doktora götürsem mi? Hatta aşı izinin resmini de atıyorum Doktor Bey. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|