Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kader
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
Gönderim Zamanı: 8 Saat 18 Dakika önce Saat 17:36 |
Hocam 35 haftalık hamileyim. Gebelik şekeri takibim var ve kan sulandırıcı iğne( enox4000) kullanıyorum.
5 gündür grip benzeri bir şey geçiriyorum geniz akıntısı boğazımı acıtmaya başladı sinüslerim de çok dolu.İlliadin kullanabilir miyim? Teşekkürler.
Düzenleyen kader - 8 Saat 14 Dakika önce Saat 17:40 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118443 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kullanin.
Kan sulandirici NIYE VERILIYOR???
|
|
kader
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam 2 aydır sağ kalça ve dizimde geçmeyen ve beni yürütmeyen bir ağrı var yatağa bağımlı hale geldim. Koltuk değnekleri ile lavaboya kadar gidebiliyorum en fazla. Siyatik diyen oldu, kemik iliği ödemi olabilir diyen oldu. Çok zor durumdayım.
Size danıştım leğen kemiklerinin mimarisinin değişimden dolayı dediniz. Ben de şimdilik ağrılar için sadece izotonik su ile nöral terapi alıyorum.
Kadın doğum doktoru bu kadar hareketsizlik iyi değil kan sulandırıcı iğne başlayalım dedi. Ne yapayım hocam bilmiyorum ki? Teşekkür ederim
Düzenleyen kader - 4 Saat 20 Dakika önce Saat 21:34 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|