15 gun once alerji baslangici 15 gun sonra bronsit |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
fatmaelifdemir
Üye Kayıt Tarihi: 16 Haz 2017 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatmaelifdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam 5 ay önce 1 haftaligina evde tavsan bakmistik gezinmesi gerekiyormus gezindi ocakta 1 hafta baktik mayista oksuruk basladi acaba tüyü pisligi öksürüge baska bir hastaliga neden olmus olabilir mi oturdugumuz evde eski döseme acaba tahta tozu bodrumdan gelen toz falan mi yapti böyle öksürük devam ediyor sesi kisiliyor hirilti burun tikanikligi var sizin teshisiniz nedir gecme evresi nedir nasil anlayabilirim 2 3 kere agzini acip havlar gibi öksüruyor aksamdan bwri eski yazilarinizi okuyorum korkum cigerlerinde iltihap gibi bisey mi var bazen kuru öksürük gibi bazen balgamli ama balgam cikarmayi beceremiyor yutuyor
Düzenleyen fatmaelifdemir - 19 Haz 2017 Saat 03:35 |
|
fatmaelifdemir
Üye Kayıt Tarihi: 16 Haz 2017 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatmaelifdemir
|
artik biktiniz biliyorum ama birsey yapmiyorum suan sadece size soruyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118427 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Bende diyorumki, biktim artik donup dolasip ayni seyleri anlatmaktan!!! DAHA KAC DEFA ANLATACAGIM...... 1- ATES OLACAK, AGIZDA KOKU OLACAK VE DIL USTUNDE PAS OLACAK... 2- KAN SAYIMINDA, WBC:17;NIN USTUNDE OLACAK.. BUNDAN SONRADA HICBIR SORUNUZA CEVAP VERMEYECEGIM.... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|