Aşırı mide ağrısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ekim2016
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 23 Ara 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:15 |
Sayın Hocam, 12 yaşındaki 168 boy 60 kg, ergenliğe bir yıl önce girdi, kızımın aşırı uzun adet kanaması süresi ve yumurtalığında 4 cm lik kist sebebiyle kadın doğum uzmanına götürdüm. Primolut N 5 mg ilaç, günde 3 kere 10 gün kullansın dedi. 6-7. günden sonra midede bıçak saplanması gibi ağrı ve kramp şikayeti başladı. Bugün dokuzuncu gün ancak çocuk ağrı ve kramptan duramıyor. Kadın doğumcuyu aradım, mide hapı içsin, yaysın dinlensin sabaha geçer dedi. Famodin 40 mg verdim ama bir etkisi olmadı. Önemli bir şey olabilir mi, ilaç hormon olduğundan endişe ettim, pıhtı atma vs olsa iki üç gün sürer mi? Teşekkürler.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118427 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Adetleri ile ilgili olabilir.
Boyle agrili adetler (mittelschmerz) icin bazen "dogum kontrol haplari" kullanilabiliyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|