Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Hamilelik ve Doğum Sonrası Depresyon & Depresyon
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Adet dönemi sendromları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAdet dönemi sendromları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1675
Mesajın Direkt Linki Konu: Adet dönemi sendromları
    Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 16:01
Merhaba Özlem Hanım.Sorunuma sizin branşınız mı yoksa kadın hastalıkları uzmanı mı yardımcı olabilir, bilemiyorum.Yönlendirirseniz sevinirim.Tatlı kriziyle başlayan her adet dönemimde kendimi gergin ve sinirli hissediyorum.Normalde beni çok rahatsız etmeyecek şeyler bile o dönemde beni çok geriyor.Eşimle yaptığımız tüm tartışmalar o dönemde oluyor.Normalde eşime adet döneminde gergin,sinirli olduğumu ve bana ona göre davranmasını istediğimi söylüyorum ama bunu unutuyor.Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum.Çünkü artık bizim bir bebeğimiz var ve her ne kadar onun yanında tartışmasakta bunu hissettiğini biliyorum.Bu adet dönemi sorunundan nasıl kurtulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sevgiler.......
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 21:55
kadınların pek çoğu adet öncesi 10 günlük bir dönemi zor geçirebilmekte. bu zorluklarhafif biçimde atlatıılabildiği gibi eğer her adet öncesinde oluyor ve ciddi sorunlara neden oluyorsa bir uzmanla birebir görüşmenizde yarar var isterseniz bana  ulaşabilirsiniz.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.