İnfluenza mı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 417 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:45 |
Kadir hocam 37 yaşında kadınım. Önce kızım hastalandı ateşli, kızımın ateşi düştü. Bu kez benim yükseldi. Üç gündür 38 üstü ateşle yatıyorum, kan tahlili yapıldı enfeksiyon yok. Fakat influenza olabilir dedi doktor. İnfluenza testi yaptırmadım fiyatından dolayı. İlacı almazsam iyileşemez miyim? Bugün hastalığın üçüncü günü. Ateşim devamlı yükseliyor. Çok rahatsız hissedince parol alıyorum sadece. Allah rızası için yardımcı olun.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118427 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Influenza testi dahil, hicbir virus testi'nin en ufak bir olumlu yani yoktur.
Tamamen dolandiriciliktir! "A" virusu olsa ne olacak, "B" virusu olsa ne olacak ki?? Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. Sakin; bunun gibi, akceli islerde Turk doktor akli ile is yapmayin.
|
|
Burcu87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam test ve ilaç için o kadar ısrar etti ki doktor , korkuttu beni. Enfluvir içersem iyileşebileceğimi söyledi. Ben de sizin anlattıklarınızın dışına çıkmadım. Ateşim çok yüksek sadece parol almamda sorun olur mu? Günde 1 veya 2 alıyorum, ağrılarım çok fazla dayanamıyorum.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118427 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dayanamadiginizda alin ama ne kadar dayanabilirseniz, hastalik suresi o kadar kisalir.
|
|
Burcu87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, bugün itibariyle koku almadığımı fark ettim. Tamamen koku gitti. İlk covid geçirdiğimde de 14gün sürmüştü hastalığımın iyileşmesi. İyi ki varsınız bize her zaman ışık oluyorsunuz, gönülden sevgiler saygılar hocam.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|