Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuğumuzla aktif zaman geçiriyor muyuz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇocuğumuzla aktif zaman geçiriyor muyuz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuğumuzla aktif zaman geçiriyor muyuz?
    Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 09:58
Çalışmaya başlamadan bir gün evvel çok kötü hissettim kendimi.Onlardan ayrı kalacağım duygusu çok yordu beni.Şöyle bi baktımda kendime çalışmaya başladığımdan beri ikizlerime birsürü oyuncak almışım.Sanırım suçluluk duygumu böyle bastırmaya çalışıyorum.Ve yaptığım çocuklarıma ileride zarar verecek ve onlar doyumsuz olacaklar.İşten döndüşümde yatana dek onlarla ilgileniyor,oynuyorum.İnanın ev işlerim aksıyor.Siz neler yaşıyorsunuz?

Düzenleyen yessim - 16 Nis 2008 Saat 09:59
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 11:48
valla bende öyleyim canım.çalıştığım için sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor.bende ne bulursam alıyorum.kıyafet oyuncak...
eve gittiiğim zamanlarda önce sofrayı hazırlıyorum sonra uyuyana kadar onunla ilgilenmeye çalışıyorum.zaten en geç 9,30 da uyuyor.çokta zaman geçiremiyoruz.oğlum uyuduktan sonra sofrayı mutfağı topluyorum.ev işleri akmazmı allahtan annem yemek ve temizlik yapıyor.bende hafta sonu büyük temizlik yapıyorum.işimiz zor ama ne yapalım.bebişler için çalışıyoruz.allah çalışan annelere kolaylık versin.sevgiler Clown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 13:18
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

Çalışmaya başlamadan bir gün evvel çok kötü hissettim kendimi.Onlardan ayrı kalacağım duygusu çok yordu beni.Şöyle bi baktımda kendime çalışmaya başladığımdan beri ikizlerime birsürü oyuncak almışım.Sanırım suçluluk duygumu böyle bastırmaya çalışıyorum.Ve yaptığım çocuklarıma ileride zarar verecek ve onlar doyumsuz olacaklar.İşten döndüşümde yatana dek onlarla ilgileniyor,oynuyorum.İnanın ev işlerim aksıyor.Siz neler yaşıyorsunuz?

Çalışan anneler bölümünde seninle aynı sorunları yaşayan çok anne var canım.Wink Orda aradığın tüm cevapları bulabileceğine inanıyorum. Ben de şimdilik ücretsiz izindeyim ama eylülde başlıyorum işe. O nedenle de o bölümümüzü sürekli kurcalarım ne yapıyor diğer çalışan anneler falan diye. Sana da tavsiye ederim.WinkClown
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3392
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 13:28
slm arkadaşlar.Öncelikle çalışan annelerin çok sık yaptığı hatalardan biri vicdanınızı rahatlatmak için elinize geçen her şeyi almanız.Maalesef bu durum kardeşlerimdede var.Çalışan arkadaşlarımda da sık sık karşılaşıyorum. Aslında kendinizce iyi yaptığınızı düşünüyorsunuz ama çocuğunuzu kendi ellerinizle doyumsuzluğa ve bir çok olumsuz davranışlara sebep oluyorsunuz.Çocuğunuz aldığınız oyuncağa ihtiyacı yok o sadece sizin sevginize ihtiyacı var. İşten geldikten sonra 1 saat kesintisiz ona ayırmanız çocuğunuzu hayli doyuracaktır.Clown
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 17:16
ben cumaları da çalışmıyorum. haftanın 3 günü kendi evimdeyim. diğer günler kayınvalidede. haftasonu hem işimi yapıyorum. hem kızımla dışarı çıkıyorum.bol bol oynuyorum.hafta sonunu iple çekiyorum. öyle vicdanım rahatlasın diye oyuncak almıyorum. zaten sıkılıyor kıza zamanda evde oynayabileceği ne varsa veriyorum plastik tabak, bardak , vs. bende üzülüyorum ayrı kaldığım için ama mecbur... 

Düzenleyen BEYZACIK - 16 Nis 2008 Saat 17:17
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.