yenidogan kakası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
asyaeren
Üye Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 09:06 |
Hocam merhaba,
Oglum 14 gunluk, sancili ve gazli sekilde kaka yapiyor ama cok sulu ve yesil ve oldukca az miktarda yapiyor. Yesil kaka fazla beslenmedir diye dusundum ama 2/3 saatte bir emziriyorum ve mutlaka gazini da cikariyorum. İlk oglumda birkac gun sonra kivamli altin sari gelmisti o yuzden suanki yesil kaka durumumuz normalmi cozemedim. Simdi doktora gitsem tahliler vs yapip gereksiz tedavi uygularlar diye gitmeye cekiniyorum. Siz degerlendirirseni sevinirim.
|
|
Asyaerenn
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gereksiz yere cok emziriyorsunuz.. Bir memede 10 dakikadan fazla tutmayin. Gerekirse, bebek isterse, ilk verdiginiz memeyi tekrar verin. Meme aralarinida acmaya calisin. Tabii, bu arada, bu kakaya ragmen cocuk, rahat ise, sanci olmuyorsa, bos verin aynen devam edin.
|
|
asyaeren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam dediginiz gibi yapiyorum. İlk oglum tecrube olmustu. Sarilik var cok emzir dediler diye saat basi emzirdim. Cok yogun gaz ve kusma sikayetimiz oldu. Simdi ayni hatayi yapmamaya calisiyorum. 3 uyuyorsa 4 saati buluyor emzirme araliklari. Kakasi da yok gibi. Kus pisligi kadar yapiyor desem abartmamis olurum
Kaka/gaz cikarmadan once cigligi basiyor. Bikac gundurde kucaktan indiremiyorum belliki sancisi yogun. Biraz yuzustu yatirarak uyutabiliyorum.
|
|
Asyaerenn
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
".. Sarilik var cok emzir dediler .." Bu aptalca lafi bir tek Turk cocuk doktorlari soylerler... Hangi kitaptan okudular ki!!!! Kilo aldigi surece, bir problem yok demektir.
|
|
asyaeren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet hocam yok yere onca gaz kusma sikayeti yasadik. Simdide sarilik var ama sizin yazilardan ilk 5gun degerinin onemli oldugunu ogrendigimden tahlil yapmiyorum. Sarilikla emzirmenin alakasi olmadigini da simdiki doktorumuzdan ogrendim neyseki tekrar ayni dertleri yasamadan ogrenmis oldum...
Tesekkur ederim hocam.
|
|
Asyaerenn
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|