Özlem hanım merhaba..
Oğlum 1,5 yaşında.. bir süredir yemek sorunumuz var. Alsında bir iştahsızlıktı gidiyordu.. ama şu sıralardaki durumun iştahsızlık olmadığını fark ettim.. birkaç gün akşama kadar bir şey vermedim ve iyice acıktı. Kendisi mutfağa gidip mama diyecek kadar acıkıyor.. Gene de benim verdiğim şeyleri istemiyor. Varsa yoksa kuru ekmek yesin, meyve yesin istiyor. Hatta ben ağzına en sevdiği şeylerden bile vermek istesem hep ağzını sıkıca kapatıp kafasını sallıyor sağa sola(onun hayırı bu) sevdiği şeyi ağzına bağrış çağrış soktuktan sonra mmm diye bir ses çıkartarak yemeye devam ediyor.. ama günlük yemesi gereken şeyler değil bunlar.. nasıl bir yol izlemeliyim. Acaba birkaç gün sadece onun istediği şeylerle beslemek bana olan güvenini artırıp her şeyi yoluna sokar mı yoksa daha mı vahim olur durumumuz.. ama bu şekilde de devam edemeyiz.. bu inadı nasıl yıkabilirim dersiniz.. sinirlerim çok yıprandı. Zorla çocuğuna yemek yediren bir anne olmak istemiyorum, bunun onu olumsuz etkileyeceğini biliyorum. Ancak alması gereken gıdalar da var. Her öğünümüz kabusa dönüştü. Fikrinizi sabırsızlıkla bekliyorum.. iyi çalışmalar..