şirine Yazdı:
gamze hanım merhabalar
ben 22 temmuz 1980 saat 17.45 te giresunun ilinin bulancak ilçesinde doğdum
eşim 24 şubat 1980 saatini bilmiyorum ankara nallıhan doğumlu.
oğlum 18 ekim 2007 saat 22.20 giresun doğumlu.
üçümüzün uyumu burç ve yükselenlerimiz hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum.teşekkür ederim |
Merhaba Şirine,
Eşinizin doğum saatini bilmemekle birlikte gök günlüğünden doğduğu güne bakarak aşağı yukarı nasıl bir yapıya sahip olduğunu çıkarmak mümkün oldu. Ancak yükselen burcunu malesef bilemiyoruz. Siz ve eşinizin su gruplarındansınız. Oğlunuz ise Hava. Bu durumda astrolojik olarak birbirini dengeleyebilecek bir altyapıya sahip olduğunuz anlaşılıyor.
Sizin Güneş'iniz Yengeç'te, Ay burcunuz Akrep, Yükseleniniz ise Yay. Oğlunuzun ise Güneş'i Terazi'de, Ay burcu Oğlak, yükselen burcu ise Yengeç. Haritasındaki pek çok özellik sizden geçmiş. Eşiniz ise bir Balık burcu insanı, Ay burcu İkizler olarak gözüküyor.
Oğlunuz zeki, uslu, işbirliğine yatkın, sakin bir çocuk. Sizlerin onu onaylamasını çok önemsiyor olabilir. Etrafından alacağı geri bildirimler onun için çok önemli. Başkalarını mutlu etmek, huzur, sanat, güzellik, estetik, uyumu sağlamak onun konuları arasındadır. Dıştan mutlu ve huzurlu gözükmesine karşın içinde dışa vuramadığı huzursuz bir enerji, veya öfke olabilir. Yaratıcı bir takım konular veya sporla bu enerjiyi hayata katması ve kendini ifade etmeye çalışmasına yardımcı olmak yerinde olur. Kendisine küçük küçük sorumluluklar verdiiniz zaman büyük bir zevkle yerine getirecektir. Çünkü bir şey başardığı zaman kendisini doyumlu ve iyi hissedecektir. Duygularını pek belli etmeyebilir. Onun için sevmek ve sevilmek çok önemli; reddedilmekten, duygusal anlamda yara almaktan korkar. Sizinle olan iletişiminde şu aralar biraz hareketli, gözüküyor. sizinle oyunlar oynamak, bol bol konuşmak ihtiyacında olabilir. Onun hayatında oldukça önemli bir yeriniz ve etkiniz var. Babayla da uyumu çok iyi, sevgi dolu. Birbirlerini anlayabilecekler ve pek çok şey paylaşacaklar.
Oğlunuzun zihinsel yetilerini kullanacağı oyunlardan zevk aldığı anlaşılıyor. Elektrik, elektroniğe merakı olabilir.
Siz ise hassas, duygusal, bağlanmaya eğilimli, aileye ve sevdiklerine, anılarına düşkün bir Yengeç burcu insanısınız. Empati kurabilme ve en önemlisi kendi burcunuzun bir özelliği olan annelik güdülerinizle ona ne gerekiyor neye ihtiyacı var anlayıp yaşam yolunda destek olabilcek durumdasınız. Burada en çok dikkat etmeniz gereken husus aşırı koruyucu kollayıcı davranmak yerine ona kendi olabilime mfırsatını vermeniz, hatalar yapabilmesine anlayış göstermeniz ve sorumluluk duygusunu geliştirmesine yardımcı olmanız olacaktır.Fazla kontrolcü davranmanız onun gelişimi açısından sakıncalı olacaktır.
Sizlere hep birlikte mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum. Sevgiyle kalın.
Düzenleyen Gamze Özşahin - 18 Tem 2008 Saat 17:14