Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı+bactrim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kulak ağrısı+bactrim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasediz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yasediz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı+bactrim
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 47 Dakika önce Saat 00:30
Merhabaa Hocam,

+ 5 yaşında oğlum (17,5 kg - 110 cm) grip iken sf,bal-limon, coldmix ile devam ediyoruz...pazartesi akşamı
akıntı bally kıvamında görünce uyumadan iliadin başladık tarif ettiğiniz gibi. bu sabah da saat 6 da kulak
ağrısı ile gözünü açtı ateş yoktu, iliadin yaptık, 15dk geçmeden uyudu... gün içerisinde annesinin takibine
göre ağrısı olmamış, kulaktan koyu sarı akıntı olmuş, temizlemiş mendille... akşam 8 gibi tekrar bi ağrısı
ve ateşi 38,5-39 arası ateşi olunca iliadin yaptık ve dolven verdim ağrı kesici (ödemi rahatlatsın). yine 15 dk içinde
uyudu. 1 saat sonra kulağım ağrıyo dedi. telefon flaşı ile ağrıyor dediği kulağına baktım, görebildiğim
içeriye doğru parça parça beyazımsı, ıslak kirler vardı... 
+ ateşli kulak ağrısı için bactrim veya muadilini yazdırabilmek için acile gittik.. kulak, boğaz kontrolü
yaptı doktor... sol kulağı iltihaplı dedi.  kan tahlili bakmadan augmentin es 600 (en az 7gün),
aferin pediatri (5gün kullan),dolven verdi.. bactrimi söyledim, "BİZ" onu kullanmayız dedi, damla da
veriyordu, iliadin kullandık dedim, baktı yazmıyım o zaman dedi, fazla uzatmadan tamam dedik,
eve geldik. :) "biz" dediklerinde afalladım...
augmentin es 600 ve aferini almadık dolven de vardı onu da almadık.. yolda uyudu, az önce yine ağrıyor
 diye uyandı, 5 dk ağlamaklı yatakta durdu, bir şey yokmuş gibi uyudu.. ağrıyor mu gerçekten
anlayamadık.. akşam 8 gibi kullandığımız için 4 saat geçti iliadin kullanmadık..dolveni vermek doğru  mu bilemedim
 4 saat oldu en son verdiğimizden bu yana.. sabah ağrı devam ederse iliadini 2x2 değilde 2x4 kullansak
olur mu ? ağızda az bi koku var.. çocuğumun dili hafif byazımsı tabaka orta kısımda pembe dil; paslı dilde tarif ettiğiniz gibi değil; akşam yemeğini yemişti ama
açlık kokusuna benzer bi koku... durumumuz böyle hocam, yorumunuzu almak isterim...
Sağlıklı günler dilerim.
Saygılarımla

Düzenleyen yasediz - 1 saat 38 Dakika önce Saat 06:39
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.