Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim kusuyor :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğim kusuyor :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 23:12
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ben hastaneden bir saat önce dönebildim.Unhappy Anam ne oldu anlatayım da gülüverin. Pnomokok aşısı yapıldı kan alındı idrar için altına o poşet kondu beklemeye başladık saat 14,30da muayeneye girip 15,00de bitmişti. Bekle bekle yapmazzzzzLOLLOL  Amanınn ne bekledik sonra herkesler gitti nöbetçi hemşire geldi sonra bi baktık yapmışşşş. Nereye peki bezeeeeeeeeConfused Amaaaaaan sinir oldum yaaaa. Artık ben de o poşetten alıp eve geldim cumartesi tekrar kontol var. Kusma sanırım öksürükten kaynaklıymış benimkinde. Bir de üst dişten de olabilirmiş kocaman şişmiş patlayacak. Ama kan tahlilimiz çok iyi çıktı. Genel sağlık durumu da çok iyiymiş. Boy 72 oldu, kilo ise 9,560 çıktı. Ama idrar tahlili yok tabi ki.Unhappy Neyse sabırlı olmak lazımmış. 5 saat hastanede kaldıkLOLLOL
canım ben idrar tahlilinden neler çektim sen bir bilsen neler denedim ama hep beze yaptı  bu sabahta nasıl oılduysa kendisi yarı beze yarı torbaya yapmış ben artık hastanelerde saatlerce beklemeye bıktım poşeti alıpta evde yaptırıyorum artık ama kan tahlilinde sorun çıkmadığına sevindim diğer mesajındda doktorun sana teşekkür etmiş sanırım çok sevindim bir anne için duymak istediği hele ki bir doktordan duymak istediği ilk ve önemli bir söz yani tebrik ederim seni...Clown
Yukarı Dön
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2008 Saat 23:13
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

duygucum geçmiş olsun neyi var prensesin tahlil istedi dr,bu arada imzadaki pozuna bayıldım ,öp fıstığı benim içinApprove
canım nasıl oldu berra bugün nasıl kusma devam ediyor mu merak ettim iyi haberlerle gel inşallahApprove
,

canım kusmazmı hemde nasıl kıyafet değiştirmeye yetişemiyorum ya perşembe gününü iple çekiyorum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 00:46
Orjinalini yazan: berra berra Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ben hastaneden bir saat önce dönebildim.Unhappy Anam ne oldu anlatayım da gülüverin. Pnomokok aşısı yapıldı kan alındı idrar için altına o poşet kondu beklemeye başladık saat 14,30da muayeneye girip 15,00de bitmişti. Bekle bekle yapmazzzzzLOLLOL  Amanınn ne bekledik sonra herkesler gitti nöbetçi hemşire geldi sonra bi baktık yapmışşşş. Nereye peki bezeeeeeeeeConfused Amaaaaaan sinir oldum yaaaa. Artık ben de o poşetten alıp eve geldim cumartesi tekrar kontol var. Kusma sanırım öksürükten kaynaklıymış benimkinde. Bir de üst dişten de olabilirmiş kocaman şişmiş patlayacak. Ama kan tahlilimiz çok iyi çıktı. Genel sağlık durumu da çok iyiymiş. Boy 72 oldu, kilo ise 9,560 çıktı. Ama idrar tahlili yok tabi ki.Unhappy Neyse sabırlı olmak lazımmış. 5 saat hastanede kaldıkLOLLOL
canım ben idrar tahlilinden neler çektim sen bir bilsen neler denedim ama hep beze yaptı  bu sabahta nasıl oılduysa kendisi yarı beze yarı torbaya yapmış ben artık hastanelerde saatlerce beklemeye bıktım poşeti alıpta evde yaptırıyorum artık ama kan tahlilinde sorun çıkmadığına sevindim diğer mesajındda doktorun sana teşekkür etmiş sanırım çok sevindim bir anne için duymak istediği hele ki bir doktordan duymak istediği ilk ve önemli bir söz yani tebrik ederim seni...Clown
Ay ben de sonunda iki tane aldım cumartesi kontrolde koyacağımLOLLOLDers oldu bana da.
Ay doktordan böle bişi beklemiyordum bu sefer ama bana teşekkür edince sevindim evet bence de her anne duymak istiyor. Teşekkürler canımmmClownApprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.