bebeğimin pipisinde sivilce |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ayel
Üye Kayıt Tarihi: 08 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 19:55 |
Kadir Hocam merhaba,bebeğimin altını bebek mağazasını gezerken emzirme odasındaki bezle değiştirdim.Ve bu sabah baktığımda pipisinin üstünde mercimek büyüklüğünde ucu çok az beyaz sivilce çıkmış.Sanırım emzirme odasındaki bez hijyenik değilmiş.Altını değiştirirken huysuzlanıyor.hangi kremi kullanmam gerekiyor?Sıcak su banyosu yaptırdım.Pek bir değişme olmadı.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118382 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Resim gonderebilirmisiniz??
1- Sivilce ise, kulak cubugu ile Batticon surmeniz yeterlidir. 2- Deri altinda ise; "smegma" sivisidir, bir sey yapilmaz. Eski mailleri okuyun. |
|
ayel
Üye Kayıt Tarihi: 08 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Canım doktorum çok teşekkür ederim.Sivilce pipisinin üstündeydi.Baticon ve sıcak su banyosuyla geçti.Çok teşekkür ederim.Ultralan pomat,furacin,thiocilline,batikon elimin altında.Eski maillerinizden bir ilaç sepeti yaptım Zaten fiyatları üç kuruş etmiyor.İyi ki varsınız.Uzun ve sağlıklı ömürler dilerim
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|