Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:17 |
duygu07 Yazdı:
Çok geçmiş olsun güzelim. Öncelikle pe...us hakkında çok haklısın asla verme derim. Benim kız da bir kez broşiloit sanırım yazılışı böyle ondan oldu ve doktorumuz önce hafif bir şurup ardından da geçmeyince yani bronşiloit olduğunu saptayınca bir hafta sonra antibiyotikli şurup verdi. Ama bu hırıltılı öksürük iki haftada geçti. Bebeğim öksürdükçe ben parçalanmıştım. Tek hastalığı da bu olmuştu. Doktorumun en önemli söylediği iki şey, bu bronşiloit tekrarlayabilir korkmayın ama asla pe....tus gibi ilaçları 2 yaşından önce hiçbir şekilde bebeğinize vermeyin demişti. Hatta bunu o şurup olaylarından çok önce söylemişti canım. Bu nedenle ben doktorumu çok severim. Ama iki hafta kadar da sürerse üzülme nolur geçecektir.
Öptüm sizi sevgiler. |
Teşekkürler Duygu'cuğum.İyiki varsınız arkadaşlar...Çok haklısın Doktorun yazdığı iğne iyi geldi ilk günden,bu gece daha rahattı,hırıltıda biraz azaldı gibi.Allah kimsenin başına vermesin.Canımdan can gidiyor onu öyle görünce,azıcık kilo alıyor derken hastalık yine götürdü
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:19 |
bengisu Yazdı:
sunacumen Yazdı:
bengisu Yazdı:
sunacım geçmiş olsun bende bu kızın niye sesi soluğu çıkmıyı demiştim.ayy canım çok üzüldüm tez zamanda geçer inşallh.yavrum yaa kıyamam acil şifalar dilerim.antibiyotiği kusmasa hemen sonuç alırsınız aslında iştahı yok demekki elimizdende bişey gelmiyoki haber et suna gelişmelerden tekrar geçmş olsun |
Sağol Sema'cım,ilgine teşekkürler.Şimdi hastaneden geldik,ilacı kustuğu için hırıltı esnasında,doktor antibiyotik iğne verdi 4 gün vurulacak zaten çok iştahsızdı şimdi hiçbirşey yediremiyorum.Düne göre bugün daha iyi,bende bugün daha iyiyim,gece öksürükleri olmasa,tıkanmasak iyi olacakta.
|
ay canım geçmiş olsun canım ya sen iyileşirsen kuzunda daha çabuk iyileşir.duygunun dediği gibi uzun sürerse moralini bozma allh sabır versin bilirim çok zordur allh ayardımcınız olsun acil şifalar versin canım.
|
Sağol Sema'cım,iyiki varsınız,moralim düzeldi.Tekrar teşekkürler
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:20 |
fatoş Yazdı:
Canım çok geçmiş olsun, inşallah Ayşe Sude kısa zamanda iyileşir, bende seni yanlış yönlendirmek istemem |
Fatoş'cuğum,teşekkür ederim canım.İyiki varsın,herşey için tekrar teşekkürler bir çok konuda bana çok yardımcı oldun.
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:22 |
hüseyin can Yazdı:
sunacım çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim ayşe sudeye inş tez zamanda ii olur |
Sağol Ebru'cuğum.Allah razı olsun canım
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:23 |
melek uslu Yazdı:
sunacumen Yazdı:
melek uslu Yazdı:
CANIM KUSMASI İYİ BALGAMI ATIYO BENIM KIZIMDA BRONŞİOLİT OLMUŞTU 1 HAFTA DA TOPLADI AMA BİZİMKİ ANTİBİYOTIK İÇİNCEDE KUSTUĞU İÇİN BİZİM DR İĞNE VERDI SABAH AKŞAM İĞNE VE HIRILTININ GEÇMESİ VE NEFES AÇMASI İÇİN V...N...N ŞURUP KULLANDIK BİDE BAN ASYA ÇOK AĞLAYINCA AÇIK HAVADA KUCAAMDA UYUTUYODUM UYUYUNCA EMZİRİYODUM BÖYLECE DAHA SAKIN NEFES ALINCA HIRLTI ÖKSÜRÜK BURUN TIKANIKLIĞI AZALIYO KUSMASI NİSPETEN AZALIYO AMA 1 HAFTADAN ÖNCE SONUÇ BEKLEME |
1 Hafta haa,geçermi dersin çok teşekkürler canım. |
valla bızımkı geçtı böle 10 gun sonrada eskısı gıbı oluyolar doktor hiçbişeyi kalmamış dedı sankı hiç bronşit olmamaış gıbı demmışştı açık hava da oksıjen alsın asya sakınleşiyodu canım ya heralde rahat nefes alıyodu |
Sağol Melek,çok teşekkürler canım ilgine
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:25 |
calimero_tr Yazdı:
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
benim oğlum da bir yaşındayken aynı öyle olmuştu. Doktor bizimkini bir gece hastanede tutup hava makinesiyle hava vermişlerdi. Hastalığı 1 hafta falan sürdü ama eşimle ikimiz 1 hafta boyunca neredeyse hiç uyumadan işe gidip geldik. |
Çok teşekkürler güzel dileklerin için.Allah tekrarını göstermesin
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 13:16 |
Çok geçmiş olsun Suna. Umarım şimdi daha iyidir...
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 13:35 |
duygu Yazdı:
Çok geçmiş olsun Suna. Umarım şimdi daha iyidir... |
Teşekkürler Duygu,ilgine.Şuan daha iyi çok şükür
|