Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - UYKU PROBLEMİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUYKU PROBLEMİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
baharistan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Konu: UYKU PROBLEMİ
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 00:36
merhabalar kızım 1 yaşında geceleri uykuya bir türlü dalamıyor nerdeyse her yarım saatte bir uyanıyor.(bazen 15 dakikaya iniyor bazen 1 saate çıkıyor).diş problemi gaz problemi yada görünürde bir rahatsızlık izlemlediğim kadarıyla yok karnınıda doyuup yatıyorum.ağlayarak uyanıyor muhakkak emmke istiyor en fazla 5 dakika emiyor geri yatağına yatırıyorum biraz yatağında sallayarak uyuyor ama yine bu çok kısa sürüyor ve aynı şeyler sabaha kadar devam ediyor .bu benim için de çocuk içinde çok yıpratıcı çocuklar buyumelerinin buyuk bir kısmını uykuda tamamlıyorlar benim kızım hiç deliksiz uyumuyor üstelikde emekliyor yurumeye çalışıyor butun gun çok enerji harcıyor çok hareketli bir çocuk .gun içerisindede çok fazla uyumuyor .bir emzik vermeyi yada sevdiği bir oyuncağı vermeyi deneyin dediler.emziği doğduğundan beri almıyor şimdi kesinlikle istemiyor sevdiği bi bebeği verdim uyurken çok ağlıyordu onunla artık çabuk uyuyor ama bu gece yarısı işe yaramıyor.bu neden kaynaklanıyor bir türlü bulamıyorum bende çok yıpranıyorum geceleri hep huzursuzum buda çocuga yansıyordur diye üzülüyorum ama elimde değil her gece böyle .ne yapabilirim bunun sebei ne olabilir.kızım sürekli sabahlarıda uykusu geldiğinde emerek uyumak istiyor acaba bu onda bir alışkanlıkmı yaptı oyuzden geceleri uyandığında kendisi uykuya geçemiyor ve emmek mi istiyor ne olduğunu bir türlü çözemiyorum lütfen yardım edin çok zor durumdayım teşkkür ederim

Düzenleyen baharistan - 27 Ara 2007 Saat 00:37
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 01:20
Canım sorunu iki kere sormuşsun, diğer sorun silindi, bilgin olsun. Smile 
Yukarı Dön
baharistan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 14:00
tamam uyardığın için saol yeni kayıt oldum o yuzden bazı aksaklıklar olabilir ilk başta
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 21:49
bu gerçekten hem sizin hemde bebeğiniz için sorunlu bir durum, ancak çok az rastlanılan bir durum da değil. çocuk doktorunuz bu konuda bir öneride bulundu mu?   zaman zaman bebekler uyku düzenlerini sğlayamıyorlar  ve bir türlü uyuyamıyorlar, bu dönem uzun sürerse uyku verecek ilaçlatr bile kullanılabiliyor. öncelikle çocuk doktorunuzla görüşün onun bir önerisi olmazsa bir çocuk psikiyatristine danışmanızı öneririm. erişkin psikiyatristi olduğumdan bu türönerilerde bulunmuyorum.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.