Yeniden merhaba Kadir bey,
Dun kizim bir ayini doldurdu ve bugun doktora gittik. dogdugunda 3500gramdi.10gun sonra 3000gram cikti.14gun once 3250 idi bugun ise 3450gram. endiseliyim gelisimi icin. surekli emme sorunu vardi zaten.sik emiyodu. sutum var ama yogunlugu az belki bilmiyorum. gunde 3 4 kere kakasini yapiyor. sulu ve yesile donuk cogu zaman, ama kilosundan endiseliyim. yine danismak istedim size. henuz guvnlir bir doktor da bulamadim acikcasi, bu da baska sorun.
emme sorunu devam ediyor.emzik asla almiyor ama hala deniyorum belki basaririm diye.emmek istedi mi de durduramiyorum. katilicak gibi agliyor. ilk dogdugu andan beri boyle ama. asiri hirslaniyor. bir gogusten digerine defalaca tur atiyorum. kizicaksiniz belki ama emzige hurma surup verdim bir iki kere birkac dakka oyalandi okadar. 24sat kucagimda gecirdigi gun oluyo bazen.basedemiyorum.ne yapicam?
diger konu ise d vitamini. bu vitamin ihtiyacini gidermenin dogal bir yolu yok mu?
organik urnler tuketmeye ve ilaclardan uzak durmaya caliiyoum kendim ve bebegim icin. alfa soya kapari spirulina isirgan gibi dogal takviye haplari aliorum. hamileligimi de bunlarla geciirdim.
bebegim icin vitamin konusunda ne onerirsiniz?
yardimlariniz icin tesekurler.