Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anne İzin Ver, Babamla Oyun Oynayalım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnne İzin Ver, Babamla Oyun Oynayalım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piraye Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 388
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 00:02
çok güzeldi teşekkürler...
Yukarı Dön
devrimatilkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 64
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 11:56
bu yazıyı 2007'de babalar gününe itafen babama yazmak için oturmuştum. Bu yazı çıktı. Baba sana yazıyorum, kocam sen anla hesabı. Big smile Bergama'da yerel gazetede çıkmıştı. Çocuk doktorları bekleme odalarına çerçeveliyp asmışlar. Anneler okuyup hemen eşlerini çağırıyorlarmış okuması için. Biraz kulağı tersten göstermek gibi. Yazıda annelere yüklenmişim gibi gözüksede asıl cümlelerim babalara. Malum çoğu 'direktif' gibi algıladığından yardıma pek yanaşmıyor. Baba bir çocuk için vazgeçilmez. İstedim ki, babalarda bunun farkında olsunlar. Tabi ki yazıyı eşime okutunca, o günden beri durum değişti. Çok daha yardımcı oluyor ve daha fazla vakit geçiriyor kızıyla. Kızımda işin tadını aldı bırakmıyor zaten babasının peşine. Ne mutlu banaEmbarrassed
canım kızım 2005, devrim 1977, hüseyin 1969
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 12:14
benim eşimde doğduğundan beri emzirmek hariçLOL herşeyiyle ilgilenmiştir.
yani ben nasıl davranıyosam  eşimde aynıdır .. ufacık bir fikir ve davranış ayrılımız bile yok LOL
yazıda annelere söylenen şeylere katılıyorum .. anneler eşlerine fırsat vermiyo ör:duygu LOLeşlerede bu durum rahat geliyo keyfle tv iziliyo ör:  duygunun eşi LOLLOLLOL
bırkaın onlarda sorumluk alsın birazcık .. benim gözüm hiç arkada kalmaz zeynepi babasına bıraktığımda ...zeynepde babası gelene kadar benim canıma okuyup sonra beni azat edip babasını ele alıyo LOLher şeyini babasının yapmasını istiyo LOLama bizde bilinçli olarak onda böyle bir ayrımın oluşmaması için mesela benden su istese eşim hemen ben suya daha yakınım ben vereyim diyo .önceleri kabul etmiyodu illa annem verecek diye yada illa babam verecek diye . şimdi anne yada baba işi görülsünde hiç farketmiyo LOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 15:43
Valla Zehra'cım benlik bir şey yok. Erkek çocuk olduğundan mıdır bilmiyorum artık bana daha düşkünLOLLOLLOLLOL Benim kabahatim yok inan ki. Yoksa ben de isterim herşeyini babasından istesin. Ama mesela bir gün iş için bir yere gitmiştim. Akşam dönemedim. Panik oldum. Çocuk aç aç oturacak, gece uyuyamayacak sandım. Eşim işi gücü bırakıp gitti kreşten aldı, köfteciye götürüp karnını doyurdu, eve getirip meyvesini yedirdi, sütünü içirdi, uyuttuLOLLOLLOL Gece eve geldiğimde şok geçirdim. Yani mecbur kalınca tabi ki yapıyor ama mecbur kamadığı sürece hiç yanaşmıyor... Ne oğlumun ne benim kabahatimiz yok... Sorun eşimde ama aldık artık bir kere, ne yapalım. Fabrikası (kaynanam) iade kabul etmiyormuş, sordumLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.