Bacak ağrısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fatma8266
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 18:46 |
Merhaba hocam 5 buçuk yaşında kızımın bir süredir akşamları diz kapağı ve alt bacak ağrısı olduğu için bugün devlet Hastanesi'ne götürdüm sonucu bu şekilde. Yüksek çıkan değeri kızıl hastalığında da yükseliyor Muş. Sizin yorumunuz nedir
|
|
fatma8266
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
|
https://hizliresim.com/q2wm3jj][/url]
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118367 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sakin kanmayin... Sakin antibotik de vermeyin.
5.5 yasinda bir cocukta, ASLA "Akut Eklem Romatizmasi" olmaz.. Streptokoklarin pek cok farkli cinsleri vardir. Hepsi "Akut eklem romatizmasi" yapmaz. Illaki; kardiojenik Streptokok olmasi sarttir!! Ama hastalik yapmayan Streptokoklar bile ASO'yu yukseltirler. Ayrica da; Akut Eklem Romatizmasi, oldugunda hayat boyu 1 DEFA olur ve 3 gun surer.
|
|
fatma8266
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
|
Anladım hocam. Zaten son 3 aydır boğazından beyaz beyaz yuvarlak kötü kokulu bademcik taşı denilen şeyler ağzına geliyordu. Bu bacak ağrısı uzun zamandır sadece akşamları oluyor ve en fazla diz kapak. A aba doktor neden röntgen istemedi neden olabilir bu ağrısı hocam. Deposilin iğne yaptırmayı gerektiren bir durum olmuş olabilir mi sizce. Saygılarımla
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118367 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
1- Bademcik taslari artarsa, bademcikleri alinmasi gerekebilir.
2- Bu "bacak agrilari" kesinlikle; "Akut Eklem Romatizmasi" olamaz!! - AER hayat boyu 1 DEFA OLUR!!! - 3 gunden uzun surmezler. 3- Bu agrilar asiri hareket sonucu, yuksekten atlama sonucu olabilir. 4- "Deposilin"??? Ben bosuna konusuyorum galiba.. ANLAMAK ISTEMIYORSANIZ, ANLAMAYIN ve bildiginizi yapin. YETER YANI!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|