Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Özkan Devran
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ssfbö Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: alerji
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 14:23
4 yaşında kızım kışları bronşiolit oluyordu. doktor alerji testleri çok acı verir,bir kanına bamalım dedi ve kanda ıge 1600 çıktı.ben şimdi ne yapayım,doktoru kışın dikkat et dedi. bu değer tam olarak ne demektir.
Yukarı Dön
Dr.Özkan Devran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2010 Saat 22:44
Öncelikle geç gelen yanıtım için özür diliyorum. Atama nedeni ile biraz yoğun olduğumdan sorulanızı cevaplandıramadım.

ıge rakamı vucudun herhangi bir alerjene karşı yanıt olarak oluşturduğu bir bağışıklık sistemi proteinidir. Yüksekliği alerjik olaylar için uyarıcıdır. Ancak bronşiolit viral enfeksiyonlar sonrasında kişinin hırıltılı solunumu geriye kalmasıdır. Bu küçük hava yollarındaki viral enfeksiyonun hasarından kaynaklanır. Çoğunlukla 4-5 yaşından sonra şikayetler tamamen geçer. Ama bazı cocuklarda astım için risk oluşturablir. Total ıge yanıtıyla bronşioliti beraber değerlendirmeyin. Bu cocuğun sadece birşeylere alerjisi olduğunu gösterir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.