Kendim için agız içi ile alakalı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
E.dgnr
Üye Kayıt Tarihi: 27 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 10 Saat 25 Dakika önce Saat 22:17 |
https://hizliresim.com/quygvhz
iyi akşamlar kadir bey resimde işaretlediğim yerde içi su gibi kabarcıklar var agrı sızı yok yanagımın içinde de aynı şekilde dilime pütür pütür geliyor önceki haftalarda diş etimde aft çıkmıştı bir hafta da geçti ben panik biriyim onu kafama taktım sürekli agzı içimi kontrol etmeye başladım aft geçti bunlar I fark ettim sert damagın olduğu yerde sivilce gibi birşey çıktı parmagımda bastırırken pıt dedi sonra orası şişti mercimek kadar bir şişlik var daha önceleri de bi kaç defa damakta bu tarz birşeyler çıkıp geçmişti ama bir hafta oluyor nerdeyse sabah kalktıgımda daha küçük oluyor gün içinde ben dokundukça büyüyor çok kafaya takıyorum sürekli ayna karsısındayım ve benim sürekli geniz akıntı sorunum var bogazıma takılıyor sizin bilginize güvendiğim için kendimde alakalı soruyu sormak istedim şimdiden teşekkürler
|
|
E.dgnr
Üye Kayıt Tarihi: 27 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu arada yaşım 34 bayanım
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118324 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
"Tukruk kistleri" kendiliginden kaybolurlar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|