Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - salıncak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusalıncak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aaaysecannn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: salıncak
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 10:57
6 aylık oğlum var ve ona salıncak almayı düşünüyorum.aranızda salıncak alan varmı.hangi marka ya da hangi özellikler iyi oluyo..kullanananız varsa bilgi verirse sevinirim...
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 12:53
ben kızımda kullandım çok faydalı bence hem eğleniyor hem mamasını filan salıncakta yediriyordum
balkona kaldırmıştım şimdi tekrar kuracağız oğluma da kullanacağım
bilgi diye bir marka benim ki korumalı olması önemli yan profillerinin sağlam olması sürekli açılıp kayanlar var onlara dikkat et alırken benim aldığım salıncakta ben bile oturuyordum hiç bişey olmuyordu 4 sene olacak hala sapasağlam
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 13:20
Bende hem ayaklı salıncak vardı,hemde tavana asmalı...Ayaklı salıncak çok işime yaradı,markasını falan hatırlamıyorum ama çocuğu oyalamak ve uytmak için süper,yatırma pozisyonuda var..Benimkinin tek kötü tarafı kılıflarının bazı kısmı çıkmıyodu,çıkan kısmıda içi kartonluydu makşnaya atamadım,alırsan kılıf çok önemli makinaya atabil..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.