BERFIN_1811 Yazdı:
ya ben nerde yanlış yapıyorum bilemedim şimdi kızım sabah en geç 8 de uyanıyo.kızım bu arada 8 ayına yeni girdi.11 gibi tekrar uyuyo eğer yalnızsak 3 e kadar falan sürüyo uykusu sonra uyanıyo 6 gibi tekrar yatıyo 8 gibi uyanıyo ama bu 2.uyku sürekli değil bazen normaldede akşam 8-9 arası uyuyo ama sabah çok erken uyanıyo bende uykumu alamıyorum çünkü gece çok uyanıyo emerek uyumak istiyo memeyi çekince uyanıyo falan offf ya ne zaman sorunsuz bi sabah uykusu çekcez kızlar fikri olan varmı |
Berfincim bebisin en gec 8 de uyaniyo diyosun, bu erken degil ki güzelim. Sanirim seni yoran geceleri cok SIK uyanmasi. Ilk öglen uykusunu bence cok uzun yaptiriyorsun. 11 gibi yatiyorsa bence en gec 2 gibi uyandirmaya bak. 2. öglen uykusu icin de bence 6 biraz gec 4 bucuk 5 gibi yatip en gec 6 bucukta kaldirki gece uykusuna saat 8-9 arasi yatsin, ki zaten normalde yatiyo diyosun. Sorunsuz sabah uykusuna gelince. Esinle konus, en azindan hafta sonu 1 gün bebise o baksin, sende güzel güzel uyu. Valla benim oglum da her sabah en gec 8 de ayakta. Ama esim sagolsun hafta sonlari ilgileniyo, bende uyuyorum. Kolay gelsin sekerim.