Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece ağlayarak uyanan oğlum için tecrübeleriniz...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGece ağlayarak uyanan oğlum için tecrübeleriniz...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Konu: Gece ağlayarak uyanan oğlum için tecrübeleriniz...
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 11:19
Oğlum geceleri uyandığında ayağımda sallıyorum,dönüp duruyor ayağımda.Olmadı kucağıma alıp yanağını yanağıma değdirip rahatlamasını sağlıyorum.Sırtını sıvazlıyorum vs vs.Olmuyor onu rahatlatamıyorum.Ee 21:00  21:30 gibi yedirip de yatırıyorum.Uyandığında susamıştır diye su,acıkmıştır diye biberon veriyorum.Olmuyor,olmuyor...Ne yapmalıyım?Unhappy
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 12:09
canım oğluşun kaç aylık
belki gaz sancısı tutuyordur ilk 4 ay bunu çok sık yaşayabilirsin ayaklarını sıcak tut her yedirdiğinde gazının çıktyığından emin ol kucağında sallarken falan hafiften ninni mırıldan şarkı soyle o bunnu biraz rahatlatabilir valla aklıma gelenler bunlar bende çok kötü zamanlar yaşamıştım gaz yüzünden yavrum çok çekti ama 4 aydan sonra büyük ihtimalle düzeliyorlarWinksağlıklı günler dilerim canımClown

Düzenleyen ifakat - 26 Nis 2008 Saat 12:12
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 13:21
Canım ayağında sallamaktan bence vazgeç derim. Çünkü iyi değilmiş. Bir de gece yatmadan rutin oluştur. Yani banyo, mama ve yatağına yatırma sırasını tam düzene koyarsan olabilir. Geceleri bebekler genelde aç olduğundan uyanır ama anneye ihtiyaç da oluyor olabilir. Ama yine de sen üzülme hepimiz yaşadık geçecektir canım.Clown
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 01:41
Canım benim kızım 1 yaşına gelene kadar gece çok sık ağlayarak uyanıyordu ama benim kızım çok gazlı bir bebekti, hala da öyle ama şimdi biraz daha rahat çıkarıyor gazını, öyle bir sıkıntısı varsa, yapacak bir şey yok, onun haricinde acıkıyor da olabilir.
Ben kızım doğduğundan beri bu gaz sancılarından dolayı çok sıkıntı çektim ama asla sallamadım, sana tavsiyem sende sallama, uzmanlar sallamanın bebeği uyuttuğunu değil, sadece sersemletip, bayılttığını söylüyorlar Stern%20Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.