Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Mönüler ve Çocuklara Özel Tarifler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kahvaltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukahvaltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2008 Saat 13:41
Orjinalini yazan: _mavi boncuğum_ _mavi boncuğum_ Yazdı:

alıştırmam lazım
biliyorum sonra daha zor olacak. ama kızım zaten zayıf kahvaltıdada az az yerse bu çocuk hiç büyüyemiyecek.
birde yumurtanın sarısını sademi veriyorsunuz yutması biraz zor oluyor benim kızımdada
benimki haşlanmış yumurta yemiyoConfusedomlet yapıp veriyorum ben..taneli yemek yemiyomu daha senin fıstık..bende kahvaltıda gıdım gıdım yiyo doymaz diye düşünüyorum ama herşeyden bi tane yese iyidir yine..yani doymasını değilde farklı gıdaların tek tek tadını alsın..diğer öğünü hemen verirsin fazla beklemeden..dikkat ettim ben zuhale kahvaltı karışımı,mama ve çorbayı püre halinde verdiğimde direkt yutuyodu çiğnemeye zor alıştıı sanki üşeniyo yada yoruluyo gibi çiğnemez bekletirdi zaten dr da dedi eğer taneli yemeye başlamazsa midesi tembel olur dedi sindirim problemide olabilirmişConfused
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2008 Saat 16:21
kızlar benim kızım8.5 aylık normlade tüm  mamasının içine peynir +pekmez yumurta katıp birşekilde yedriyordum. fakat artık ayrı yedirmem lazım kızımda ayrı yemiyor Cry bunu nasıl aşıcağız ??
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2008 Saat 20:54
Ben de merak ediyorum doğrusu nasıl kahvaltısına başlatacağımı. Eğer bu besinleri yemeğe başlarsa, neyi ne kadar vermem gerekiyor doyması için?? 
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2293
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 19:12
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Orjinalini yazan: _mavi boncuğum_ _mavi boncuğum_ Yazdı:

alıştırmam lazım
biliyorum sonra daha zor olacak. ama kızım zaten zayıf kahvaltıdada az az yerse bu çocuk hiç büyüyemiyecek.
birde yumurtanın sarısını sademi veriyorsunuz yutması biraz zor oluyor benim kızımdada
benimki haşlanmış yumurta yemiyoConfusedomlet yapıp veriyorum ben..taneli yemek yemiyomu daha senin fıstık..bende kahvaltıda gıdım gıdım yiyo doymaz diye düşünüyorum ama herşeyden bi tane yese iyidir yine..yani doymasını değilde farklı gıdaların tek tek tadını alsın..diğer öğünü hemen verirsin fazla beklemeden..dikkat ettim ben zuhale kahvaltı karışımı,mama ve çorbayı püre halinde verdiğimde direkt yutuyodu çiğnemeye zor alıştıı sanki üşeniyo yada yoruluyo gibi çiğnemez bekletirdi zaten dr da dedi eğer taneli yemeye başlamazsa midesi tembel olur dedi sindirim problemide olabilirmişConfused

canım kızım taneli yemek yiyebiliyor. ama yumurta sarısını tek verdiğim zaman boğazına yapışıyor yutması zor oluyor. boğulcak diye korkuyorum valla.
bu sabah yumurtalı ekmek yaptım. içine biraz labne peynirde karıştırdım. bir dilim ekmeğin içini yedi. 1 saat sonra danino vermeye çalıştım ama onunda yarısını yedi. o kadarcık ekmek tok tutarmı yaa...
ne yapsam ben bu kıza şaşırdım artık

Yukarı Dön
öznur35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 453
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2008 Saat 18:08
Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

kızlar benim kızım8.5 aylık normlade tüm  mamasının içine peynir +pekmez yumurta katıp birşekilde yedriyordum. fakat artık ayrı yedirmem lazım kızımda ayrı yemiyor Cry bunu nasıl aşıcağız ??

merhaba ben ada elif e bir yudum ekmeğin üstüne tereyağ bal yada pekmez koyuyordum bir iki sefer reddetti daha sonra alıştı peynir de yiyiyor ama labne 2yaşına geldi daha normal peynir yemiyor.Sende labne veriyorsan normal peynire alıştır bence.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.