Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumun gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlumun gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusufum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumun gelişimi
    Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2008 Saat 13:51
merhabalar kadir bey benim 15 aylık oğlum var.3,910 gr 51 cm boyunda doğdu.şu an 10,800 gr ve 3 aydır hiç kilo alamıyor öğünlerini çok güzel yiyor ara öğünleri olarakta yoğurt ve meyvesini güzel tüketiyor.fakat çok hareketli bir bebek doktorumuz normal olduğunu döylüyor ama ben kilo alamadığı için endişeleniyorum anne olarak.birde hala yemeklerini çatalla ezerek yiyor ve çiğnemiyor.ama eline meyve çubuk v.b verdiğimde çiğneyip yutuyor ama kaşıkla verdiğim zaman bi makarna mesela çiğnemeden geri atıyor.hala sabah kahvaltısını sütle karıştırarak veriyorum ne yapabilirim.cevabınız için şimdiden teşekkür ederimmm
:=
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118267
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2008 Saat 14:13
15 aylık çocuk için 10.8kg. iyi bir kilo, Normali 10 kg. 15 aylık bir çocuk aynen sizin tarif ettiğiniz gibi yemek yer, doktorunuz doğru söylemiş.Acele etmeyin.
Kahvaltıyı sütle karıştırmanız kötü bir şey değil, Amerikada koca adamlar bile, süte mısır gevreği atıp, kahvaltı niyetine yiyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.