Ateş 39.8 ve sürekli inatçı oksuruk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismila
Üye Kayıt Tarihi: 06 Oca 2025 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2025 Saat 17:24 |
Hocam merhaba 2.5 yaşında oglumun cuma sabah 38 atesi vardı akşam 39.7 koltuk altından ölçüm yaptım.cumartesi sabah uyaninca atesi 36.5 tu pazarda olmadı pazar gece gıcık şeklinde sürekli pksuruk oldu ve 2 3 kez kustu . pazartesi yani buğun yine öğle sonu ateş 38.5 lari gördü şuan uyuyor ama iştahla pek yok oksuruk hala devam ediyor yani akşam yine ateş 39 40 lari görecek diye korkuyorum ailem bir yandan dr git diyor kimi de ateş düştükten sonra yine yüksel di ise bakteriyel enfeksiyon var ciğerleri inmiş diyor ne yapacağımı bilemedim çocuk şuan sürekli oksuruyor ateş var uyuyor internette araştırırken size rastladım cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Diline bakın!! Pembe ise Grip dir.
Ateşten hala niye korkuyorsunuz? Hiç mi yazılarımı okumadınız? Yazarlar kısmındaki makale listesinin en altındaki yazımı okuyun.
|
|
ismila
Üye Kayıt Tarihi: 06 Oca 2025 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam yeni okumaya başlıyorum dili hafif beyaz sadece gözlerde sulanma kızarıklık var ateş 38.8 bilinci iyi ben düştükten sonra tekrar yükselince korktum açıkçası yani düşünce tekrar çıkarması normal degilmi birde kaç gün sürer se dr gitmeliyim oksuruk kuru idi balgamli oksuruyor şuan.birde ilk.ateslendigi günden itibaren mi saymam lazım öyle ise bugün 2.gun yok aradaki ateş siz günü sayarsan 4 gün bu konuda aydınlatabilir misiniz teşekkür ler
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|