5 yas aşırı terleme |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Dobi
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Kadir bey yeni konu açmamak adına aynı başlıkta yazıyorum size kısacası 5 yaşındaki oğlumun d vitamini 1000'lik ünite kullanmama rağmen 53'ten 36'ya düşmüş idi ve siz bana 2.000'lik üniteyi başlamamı söylediniz başladım 2 gün önce 2 yaşındaki kızıma d vitamini ölçtürdüm yazın 58 olan d vitamini 48'e düşmüş kızıma da 2000'lik ünite başladın sormak istediğim soru oğlum 5 yaşında ve onun 53'ten 36'ya düşmesi fazla olduğu için oğluma 3000 üniteli kullanmam da bir sıkıntı olur mu şimdiden teşekkür ederim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Olmaz. hatta 5000 ünite bile alır.
Sakın bu durumu Türk doktorlarla konuşmayın. En kesin çözümü, damlalarla uğraşmak yerine Dvit3 ampul içirmektir. Her ikisine de, birer ampul içirin ve her sene tekrarlatın.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|