İlaç |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alaraoy
Üye Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2024 Saat 09:36 |
Hocam kendim için bir şey soracaktim izniniz olursa. 37 yaşımdayım. Kabızlık için gece eczaneden aldığım bir ilaç içmiştim. Adı bekunis. Gece yatarken içmiştim. Gece boyu sorun yaşadım. Terleme, kalp çarpıntısı, mide ağrısı. En kötüsü de dilim şişmiş. Diğer şikayetlerim geçti ama dil şişmesi geçmedi. Onereceginiz bir şey var mı. Dr tavsiyesi olmadan ilaç içtiğim için kendimi çok kötü hissediyorum yazarken de utanıyorum ama çaresiz kaldım.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Allerji yapmış. Bir daha kullanmayın. Genellikle bazı ilaçlarla beraber alındığında yan etkileri fazla olur.
Bir şey yapmanız gerekmez, zamanla düzelir.
|
|
Alaraoy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam ben altı haftalık hamileyim. Dahiliye Dr um tribeksol adında B12 ilacı verdi. Aynı zamanda doğum doktorum da omega içeren vitamin verdi. Yani ikisinde de b12 var. Doğum Dr unun verdiği dokunmadı ama bana illa da hepsini içeceksin dediler kızdı hatta Dr. İçtim bugün B12 ilacı alerji yaptı. Dilim yine şişti. Zaten tam geçmemişti. Şimdi yine ilk zamanki gibi şişti halsizlik vs.
En önemli sorum bebeğe bir şey olmuş mudur :( İkincisi bu şişlik Bı sorun olur mu yapmam gereken bir şey var mıdır. Cevaplarsanız çok sevinirim hocam.
Düzenleyen Alaraoy - 05 Oca 2025 Saat 22:37 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
60 yaş altına B12 vitamini yazan doktor; şarlatandır.
Yediğimiz bütün gıdalarda B12 vitamini vardır. Hiç kullanmasanız da olur. Daha düne kadar B12'nin adı bile okunmuyordu da bir şey mi oluyordu? Bu tamamen ilaç firmalarının puştluğudur. Folik asit bile, hamile kaldıktan sonra bir işe yaramaz, zira olacak olan, zaten olmuştur! Önce alınmalıdır. Hamilelik süresince vitamin dahi olsa, mümkün olduğunca az ilaç kullanın. Allerjilerin bebek üzerine bir etkileri yoktur. Annede az bile olsa, vücut anneden söker alır ve bebeğe verir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 10:31 |
|
Alaraoy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Cok teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|